Güllerle davet!

Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllüleri, Diyarbakır'da pazar günü gerçekleştirilecek "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine gül dağıtarak halkı davet etti.

Haberler 26.04.2019 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Peygamber Sevdallar Vakf Diyarbakr l Koordinatörlüü tarafndan Pazar günü saat 13.00te Newroz Park Miting Alannda düzenlenecek olan Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaama etkinlii için çalmalar devam ediyor.

Bu kapsamda, Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vessleam) temal etkinlik öncesi, küçük kz çocuklar eliinde bata Hazreti Süleyman Camii yerlekesi olmak üzere birçok noktada vatandalar, gül hediye edilerek etkinlie davet edildi.

Platform yetkilileri, halka dattklar gül ile birlikte gülsuyu, eker ve broür de verdi. Platform gönüllülerine teekkür eden vatandalar, etkinlie katlacaklarn ifade ettiler.

HALKIN KATILIMINI SALAMAK

Vakf gönüllüleri, kentin çeitli yerlerini pankart, afi ve flamalarla donatt. Ayrca i yerlerine, caddelerdeki kavaklara, köprülere, dolmu ve otobüslerin camlarna, etkinlie davet için Türkçe ve Kürdçe (Kurmanc, Zazak) yazl afi ve pankartlar asld.

Diyarbakr halkn etkinlie davet etmek amacyla her eve Hazreti Muhammedin 40 sünnetini konu alan, Aratrmac-Yazar Özkan Yamann kaleme ald 40 Hadis 40 Ders kitab datarak etkinlie davet eden platform üye ve gönüllüleri, kent merkezi ve krsaldaki evleri dolayor.

Peygamber Sevdallar Vakf Diyarbakr Koordinatörlüü, 28 Nisan Pazar günü saat 13.00te Newroz Park Miting Alannda düzenleyecekleri Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaama etkinliine herkesi davet etti.

Ana Sayfaya Git