Güneydoğu'da kültür sanat

Ankara Devlet Tiyatrosu "Oyun Odası" adlı oyununu Gazianteplilerin beğenisine sunacak.

Haberler 22.03.2019 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankara Devlet Tiyatrosu Oyun Odas adl oyununu Gazianteplilerle buluturacak, anlurfa Haliliye Belediyesi tarafndan Müziin zinde 4 Karde ehir konseri gerçekletirilecek.

Mustafa Klkcnn yazd, Kuvvet Yurdakulun yönettii Oyun Odasnda Bülent çiftçi, Mesude Ylmaz, Özlem Gündodu, Mehmet Ali Toklu, Gülçin Yaarolu Boyav, Derya Keyf ve Selver Knk Onurlu rol alyor.

stanbulda bir apartman dairesinde geçen olaylarn anlatld oyun, 22 Mart Cuma günü saat 20.00de, 23 Mart Cumartesi de saat 14.00 ve 20.00de Onat Kutlar Sahnesinde izlenebilecek.

- anlurfa

anlurfa bu hafta bir konser ile bir tiyatro oyununa ev sahiplii yapacak.

Haliliye Belediyesince 2019 Göbeklitepe Yl Özel Konseri organize edildi. Bu kapsamda anlurfa, Elaz/Harput, Kerkük ve Bakü ehirlerini bulunduran Müziin zinde 4 Karde ehir adl konser, 4 ehirden de mahalli sanatçlarn katlmyla 23 Mart Cumartesi günü saat 19.30da anlurfa Milli Eitim Müdürlüü Konferans Salonunda gerçekletirilecek.

Anadolu Sanat Azizname adl oyununu anlurfal sanatseverlerin beenisine sunacak.

Yücel Ertenin yönettii oyunda, Emre Altu, Bülent çolak, Deniz Gürzümar, Pnar Gülkapan, Hande Kaptan, Berk Sezenler, Burak entürk ve Fatip Topçuolu rol alyor.

Aziz Nesinin kaleme ald öykü ve denemelerden oluan oyunda, ülkeye ve dünyaya ilikin gözlemleri, olaan d iktidarlardan olaan darbe giriimlerine kadar bir ülkenin geçmii Nesinin mizahi ve düündürücü üslubu ile anlatlyor.

Oyun, 24 Mart Pazar saat 20.00de Mehmet Akif nan Konferans Salonunda izlenebilecek.

Ana Sayfaya Git