Güneydoğu'da kültür sanat

İstanbul Devlet Tiyatrosu "Karmakarışık" adlı oyununu Gazianteplilerin beğenisine sunacak.

Haberler 29.03.2019 - 01:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa bu hafta üç tiyatro oyununa ev sahiplii yapacak. stanbul Devlet Tiyatrosu Karmakark adl oyununu Gazianteplilerin beenisine sunacak.

anlurfa Büyükehir Belediyesi ehir Tiyatrosu, 30 Martta saat 13.00te Hopçik ile Dopçik adl oyunu air Nabi Kültür Merkezinde çocuklarla buluturacak.

Ekip, Tayfun Orhann yazd, Hasan Ocakolunun yönettii Bir Kavanoz Kahkaha adl oyunu da ayn gün ve yerde saat 20.00de beeniye sunacak.

Diyarbakr Devlet Tiyatrosu Entrikal Dolap adl oyunu anlurfallar için sahneleyecek. Yunus Emre Gümüün yazd, Sabri Özmenerin yönettii oyunda Emre Sal, Ceren Karahan ve Günay Ertekin rol alyor. yilik ve kötülüün bir elbise dolab etrafnda döndüü, insann vefa ve çkar çatmasnn gülünçlüünü ortaya koyan oyun, 2 Nisan Sal saat 19.30da l Milli Eitim Müdürlüü Konferans Salonunda izlenebilecek.

- Gaziantep

stanbul Devlet Tiyatrosu Karmakark adl oyununu Gazianteplilerin beenisine sunacak. Ray Cooneyin yazd, Haldun Dormenin yönettii oyunda, Erkan Tadöen, Fatih Kahraman, Ali Ersin Yenar ve daha birçok oyuncu rol alyor.

Richard Phillips adnda saygn bir bakann bandan geçen olaylarn anlatld oyunun konusu öyle:

Richard, rakip partinin sekreteriyle küçük bir kaçamak yapmak için bir otel odas tutar ancak otel odasnda bir cesetle karlatklarnda olaylar içinden çklmaz ve karmakark bir hal alr. Küçük bir yalan sizden ne götürebilir ki? Hiç hafife almayn belki de tüm ciddiyetinizi alp, gülünç hallere sokabilir sizi. Bir kaçamak, bir yalan, bir ceset ve sürpriz yapan bir e. Karmakark olmann kaçnlmaz tarifi.

Oyun, 29 Mart Cuma saat 20.00de 30 Mart Cumartesi saat 14.00 ve 20.00de Onat Kutlar Sahnesinde izlenebilecek.

Koray Avc 29 Mart Cuma , Serkan Kaya ise 3 Nisan çaramba, bir elence mekannda sevilen arklarn Gaziantepliler için seslendirecek.

Ana Sayfaya Git