Güvenlik görevlisinin, sinyal kesici ayakkabısı

ŞANLIURFA'da özel güvenlik görevlisi 38 yaşındaki İbrahim Halil Boz, kullanıcının yerini de belirleyen sinyal kesici özellikli 'Jammer 2023' adıyla ayakkabı ürettiğini söyledi.

Haberler 28.03.2017 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Topda Mahallesinde oturan güvenlik görevlisi brahim Halil Boz, devlet büyüklerinin özellikle terör bölgelerine yapt ziyaretlerden esinlenerek kullancnn konum bilgilerini belirleyen Küresel Konumlama Sistemi (GPS) içeren ve sinyal kesici özellie sahip ayakkab tasarlad. Masaj, soutma ve stma sistemi de bulunan ayakkab, aktif durumda iken kullancnn konumunu eletirilen bilgisayara aktarrken, bombal saldrlara kar da sinyal kesici görevi görüyor. Jammer 2023 adn verdii ayakkaby, 8 ayda 500 liraya mal ettiini belirten lise mezunu brahim Halil Boz, seri üretim için destek istedi. Daha önce de mayn taramasnda kullanlan detektörlü bot ürettiini söyleyen brahim Halil Boz, projesine sahip çklmasn isteyerek, unlar söyledi:

DEVLET BÜYÜKLER çN

25 yldr kendimi savunma sanayisini yönelik yeni bulu ve icatlara adadm. Daha önceden 10 deiik proje tasarladm. imdi devlet büyüklerimizin korunmasna yönelik birçok özellie sahip yeni bir ayakkab projesini gelitirdim. Jammer 2023 modeli ismini verdiim ayakkabda herhangi bir saldrya kar yüzde 50 koruma veriyor. Tasarladm ayakkabda soutma, stma, masaj, sinyal kesici jammer özellikleri bulunuyor. Bürokratlar, milletvekilleri, üst düzey devlet yöneticileri için tasarlanm bir projedir. Oldukça mükemmel bir teknolojiye sahip olan bu ayakkab devlet büyüklerimizin korunmasna yönelik olarak tasarladm. Bu proje üzerinde 8 aylk bir çalma yaptm. Bu projeye devlet büyüklerimizin sahip çkmasn istiyorum. Bu ayakkab 500 liraya mal oldu. Bunu giyen yüzde 50 koruma altnda oluyor.

Ana Sayfaya Git