Güvenlik önceliktir

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Diyarbakır ve ilçelerinde tören düzenlendi.

Haberler 11.04.2018 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Polis Tekilatnn 173. kurulu yl dönümü dolaysyla Diyarbakrn merkez ve taro ilçelerinde tören düzenlenerek, farkl etkinlikler yapld.

Diyarbakrda merkez Yeniehir ilçesindeki Ant Parktaki Atatürk Antna çelenk braklmas ile balayan törende, sayg duruunda bulunuldu, stiklal Mar okundu.

TEKLATIN GELECE

l Emniyet Müdür Yardmcs Mehmet Canbar, tekilatn gerektiinde devletin efkatli eli olduunu, vicdan merhamet ve adaletten ayrlmadan milletle el ele vererek gönülden gönüle köprüler kurduunu söyledi.

Canbar, Türkiye Cumhuriyetimizin bekasna, vatanmzn bütünlüüne, milletimizin birlik ve beraberliine kasteden hainlere ve er odaklarna kar en kutsal varl olan cann dahi feda etmekten kaçnmayarak mücadelesini devam ettiren bizler, bundan sonra da devletimizin bekas milletimizin huzur ve güvenlii için gece gündüz çalmaya devam edeceiz. dedi. Törene, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, il emniyet müdür yardmclar, ehit yaknlar ve tekilat mensuplar katld.

GÜVENLK ÖNCELKTR

Vali Güzelolu, daha sonra l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve beraberindeki emniyet mensuplaryla Valilik Hevsel Salonunda bir araya geldi. Emniyet Tekilatnn bayramn kutlayan Vali Güzelolu bir konuma yaparak, nsanln, fedakrlnn en büyüü olan cann vermenin yüksek bir iman, uur ve kararllk gerektirdiini belirtti.

Güzelolu, nsanlk fedakrlnn en büyüü cann vermek yüksek bir iman, uur ve kararllk gerektirir. Fani hayat ebedi hayatta üphesiz tercih etmemek ebedi hayat kazanmak için bu fani hayatta ve bizler için canndan vazgeçmek her dem anlmas hatrlanmas ve yaatlmas gereken bir büyük fedakrlk demektir. Yaadmz bütün ihanetler ve tertiplere ramen her seferinde güçlenerek dimdik ve çok daha kararl bir ekilde gelecee doru bakyoruz. Emniyet tekilatmzn küresel ölçekte artan tehditlere, risklere güvenlik sorunlarna kar her düzeyde en üstün bir mücadele gücü, teknoloji kullanm uluslararas suç örgütü ve ebekelerine kar aktif bir önleyici güç olmas temel hedefimizdir. Diyarbakrn her bir köesi Türkiyenin her bir köesi gibi ve huzur ve güvenle anlacak. Bunu bozmak isteyenlerin karsnda her geçen gün artan kararllmzla bizler olacaz ve olmaya devam edeceiz. Tabii ki temel deerlerimizi, devletin birliini milletin bölünmez bütünlüü ama ayn zamanda can ve mal emniyeti, uyuturucu ile mücadele edilmesi, kadna bata olmak üzere iddetin her türlüsünün önlenmesi, hrszlk, kapkaç, ahlaki dejenerasyon, sanal ve ne yazk ki artk iletiim çann riski olan benzer alanlardaki istismarlar. Her bir ubemizin her birinizin her alandaki sorumluluu bunlar kapsayc ve kucaklayc. Deerli arkadalar güvenlik vazgeçilmez bir önceliktir. dedi.

Ziyaret, Vali Güzelolunun Valilik önünde bulunan l Emniyet Müdürlüünün çeitli birimlerinde görev yapan Polis Memurlarnn bayramn kutlayp, fotoraf çekilmesiyle son buldu

ERGANDE POLS

Ergani Hükümet Kona önünde gerçekletirilen törende, lçe Emniyet Müdürü Yusuf Özgen Atatürk Antna çelenk sundu. Daha sonra sayg duruunda bulunuldu, stiklal Mar okundu. lçe Emniyet Müdürü Özgen ve emniyet personeli, Kaymakam Mesut çoban ziyaret etti.

Kaymakam çoban, Ülkemizin dört bir yannda büyük bir özveriyle çalan emniyet ve jandarma tekilat, gece gündüz demeden 24 saat görevlerinin banda milletimizin güvenlii ve huzuru için canlarn ortaya koymak suretiyle çalyor. Ne kadar takdir etsek azdr. dedi.

SLVANDAK ETKNLK

Silvan Emniyet Müdürlüü tarafndan Selahaddini Eyyubi Camisinde düzenlenen programa, lçe Emniyet Müdürü Yavuz Bülent Kayaalp, Cumhuriyet Basavcs Burak Bademir ve vatandalar katld.

Programda lçe Müftülüündeki din görevlileri tarafndan Kuran- Kerim ve Mevlid-i erif okutuldu.

ehit güvenlik güçleri için dua edilen programda vatandalara gül suyu ve lokum ikram edildi.

lçe Emniyet Müdürü Kayaalp ve beraberindekiler, Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Adem çeliki makamnda ziyaret etti, Silvan Polisevinde düzenlenen yemee katld.

Ana Sayfaya Git