Güzeloğlu engellilerle

İl valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü nedeniyle görme engelli vatandaşlarla bir araya gelerek beyaz baston hediye etti.

Haberler 16.10.2019 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gazi Kökünde gerçekleen bulumaya etkinlie Vali Hasan Basri Güzelolu yan sra, ei Aye Güzelolu, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakan Ebubekir Ekin, Aile Destek Merkezleri Genel Koordinatörü Nezihe Kent, Diyarbakrda faaliyet gösteren derneklere üye görme engelli vatandalar ile aileleri katld.

15 Ekim Dünya Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü nedeniyle Büyükehir Belediyesi tarafndan düzenlenen programda konuan Vali Hasan Basri Güzelolu, etkinlie katlan görme engelli vatandalara teekkür etti. Vali Güzelolu, Sizlerle birlikte olmaktan bu ortam paylamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bugün Büyükehir Belediye Bakan Vekili olarak da Diyarbakrda sizlere hizmet etmenin sizlerle birlikte Diyarbakr birlikte her açdan daha güzele götürmenin heyecann yayoruz. Beyaz Baston Görme Engelliler ve Güvenlik Gününde sizlerle bir araya gelerek sizlerin skntlarn varsa bizden beklentilerini karlamak adna da bir kararll tayoruz. çünkü bir ekilde ya yaradltan ya da sonradan görme engeli olan siz deerli kardelerimizin gönül gözünün hep açk olduunu biliyoruz. Esas görülmesi gereken yerde ve güzellikleri yakalayan yerde gönül güzellii ve gönül gözüyle görebilmektir.

GÖNÜL GÜZELL

Allah hepimize onu nasip eylesin. Biliyoruz ki sizler gönlünüzün güzelliiyle, hayat yaama kararll ve iradenizle bugün o duruu temsil ediyorsunuz. Sizler de bizimle ayn gök kubbede ayn havay soluyan, ayn toprakta yürüyen, ayn çevrede yaayan kardelerimizsiniz. Sizlerin önündeki engelleri kaldrmak bütün engelli kardelerimize dönük bir sorumluluk olduu gibi görme engelli kardelerimize de kar bizim bir borcumuzdur. Hayat kolaylatracak, hayata tutunmanz salayacak sizin bizden beklediklerinizi karlayacak çalmalar en önemli ve öncelikli sorumluluumuzdur. ehrin genel akndan, ulamndan, eriimine dolamanzdan ehir içerisindeki istediiniz etkinliklere erimenize kadar bir dizi temel gereklilikleri ve düzenlemeleri çalmaya baladk. En ksa süre içerisinde hayata geçireceiz. Sizlerin hayatla bulumasnda ve hayata dokunmasnda ki engelleri bir bir kaldracaz dedi.

Vali Hasan Basri Güzelolu ve ei Aye Güzelolu, daha sonra engelli vatandalar masalarnda ziyaret ederek beyaz baston hediye edip, sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Ana Sayfaya Git