Hafızlık okulu!

Batman’da beşinci sınıf öğrencileri için proje hafızlık okulu açıldı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje okulu seçilen Batman Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi, hafızlık, fen ve sosyal bilimler projesi kapsamında beşinci sınıf öğrencilerine yönelik örgün eğitimle birlikte hafızlık eğitimi de vereceği belirtildi.

Haberler 26.06.2021 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Okullarnn proje okula çevrildiini söyleyen Gazi Anadolu mam Hatip Lisesi Müdürü Abdüsselam Batu, 4üncü snf bitirip 5inci snfa geçecek olan erkek örencilerin ön kaytlar için bavurularn devam ettiini söyledi.

4 Temmuzda yaplacak snav için ön kayt bavurularnn okulun web sitesinde online olarak yaplmaya devam ettiini belirten Batur, kesin snav sonuçlarnn 9 Temmuzda okulun web sitesinde duyurulacan ifade etti.

Snavda baar gösteren 30 örencinin kaydnn yaplacan belirten Batu, snav dnda kesinlikle örenci kaydnn alnmayacan söyledi.

Batmanda beinci snf örencileri için proje hafzlk okulu açld

4 Temmuz Pazar günü saat 10.00da yaplacak snavda 15 Türkçe, 15 matematik, 15 fen bilgisi, 10 sosyal bilgiler, 10 ngilizce, 10 din kültürü ve ahlak bilgisi ve 5 genel yetenek sorusu olmak üzere toplam 80 sorunun sorulacan aktaran Batu, snav süresinin ise 120 dakika olacan kaydetti. Batu, kimlii ve onayl bavuru belgesi yannda olmayan adaylarn snava kabul edilmeyeceini hatrlatt.

MAM HATP OKULLARI DERECELERE GRYOR

Snav kazanan örencilerin birçok haktan yararlanacan belirten Batu, Uzun uralar sonunda Batmanmza erkek hafzlk program uygulama okulu kazandrld. Son yllarda imam hatip okullarnn LGS, YKS, TYT ve AYT snavlarnda derecelere girdikleri bilinmektedir. Bu programda Batman ilimize de böyle bir proje okulunun kazandrlmas büyük bir anstr. Okulumuzda lise ve ortaokul örencilerine hafzlk eitimleri ile beraber LGS snavlarna hazrlyoruz.

Batmanda beinci snf örencileri için proje hafzlk okulu açld

ÖRENCLERMZ DEERLERNE BALI BRER BREY OLARAK YETMEKTEDRLER

Örencilerin hafzlk eitimleri ile beraber alannda deneyimli hocalardan fen ve sosyal bilimler derslerini de aldn belirten Batu unlar söyledi:

Okulumuz yatl olduundan dolay sürekli akademik ve alannda deneyimli öretmenler örencilerimizin eitimleri ile ilgilenmektedirler. Okulumuzda 7 gün 24 saat güvenlik ve nöbetçi memur bulunmaktadr. Okulumuzda ayn zamanda 24 saat scak su, spor alanlar, açk büfe kahvalt, ölen ve akam 4 çeit yemek ve ara öünler verilerek ev ortamn salanacaktr. Okulumuzda akademik eitimle birlikte özgüven, manevi yönleri gelien deerlerine bal birer birey olarak yetitirmeleri salanacaktr. Buradan mezun olan örencilerimiz istedikleri meslek alann tercih edebileceklerdir.

Batmanda beinci snf örencileri için proje hafzlk okulu açld

BÜTÜN DERSLERMZ AKADEMK EKLDE VERLECEKTR

5inci snf hafzlk kaytlarnn devam ettiini ifade eden Batu, kontenjanlarnn 30 örenci ile snrl olduunu söyledi. Batu, lkokul örencilerinden 4üncü snf bitirip 5inci snfa balayacak olan örencilerimiz için kaytlarmz devam etmektedir. Kaydn yapan örencilerimiz 4 Temmuzda snava girecekler. Snavda dereceye girenler yaplacak görümeler sonucunda 30 örencimiz hak kazanacaktr. Herhangi bir aksi duruma kar yedek listemizde olacaktr. Okulumuz yatl ve burslu olduu için kazanan aylk bir miktar harçlk bursu alacaklardr. Bütün derslerimiz akademik ekilde verilecektir. Okulumuz 41 dönüm arazi üstünde ve ehir dnda kald için hazrla çok uygundur. Örencilerimiz derslerinde baarl olmalar için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceiz. Örencilerimizin aileleri okulumuzdan memnun kalacaklardr. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git