Hakaret paylaşımı yapınca tutuklandı

Diyarbakır'da sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kendisine ceza veren kadın hakime hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

Haberler 06.01.2018 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kent merkezinde ikamet eden ve sosyal medya üzerinden kendisine ceza veren kadn hakime ve Cumhurbakanna hakaret ettii iddiasyla gözaltna alnan F.Y. tutukland.

Diyarbakr Cumhuriyet Basavclndan yaplan yazl açklamada, Sosyal medya üzerinden kamu görevlisi kadn hakime kar ar hakaret içeren paylamlarda bulunan bir üpheli hakknda Cumhuriyet Basavclmzca balatlan soruturma kapsamnda; yaplan incelemede üphelinin kendisine ceza veren kadn hakime yönelik hakaretlerin yan sra Cumhurbakanmza da ar hakaretlerde bulunduu tespit edilmitir.

CEZAEVNE KONULDU

Kimlii ve adresi tespit edilen ahs gözaltna alnm olup, ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilmitir. Cumhuriyet Basavclmzca ifadesi alnan üpheli F.Y., Kamu görevlisine görevinden dolay hakaret ve Cumhurbakanna hakaret, suçlarndan tutuklanmas talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliine sevk edilmi, Sulh Ceza Hakimliince yaplan sorgusunun ardndan tutuklanarak Ceza nfaz Kurumuna gönderilmitir. denildi.

Ana Sayfaya Git