Halk koşusu yapıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Diyarbakır'da yapılan "Spor aktivitelerinden" halk koşusu yapıldı. Üç kategoride yapılan Halmk koşusunda ilk dört dereceyi elde eden sporculara madalya verildi.

Haberler 16.07.2017 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamnda, Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüünün organize ettii Halk kousu yapld.

stiklal ve istikbal uruna canlarn feda eden 15 Temmuz ehitlerinin anlmas, Milli Birlik ve beraberlik, vatan ve bayrak sevgisi, demokrasi, vatan savunmas, yurt bilinci temalarnn eylendii etkinlikler kapsamnda, dün sabah atletimiz brannda Halk kousu yapld.

SPORCULAR KIYASIYA YARITI

Sporcular, çkale, Dakap Dörtyol, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Diyarbakr Adliyesi güzergahlarn izleyerek kouyu Karayollar 9. Bölge Müdürlüü önünde tamamlad.

2 kilometrelik kouda yldz erkeklerde Umut çakmak, genç erkeklerde Mustafa Gül, büyük erkeklerde Osman çelik, yldz kadnlarda Ceylo Ik, genç kadnlarda Selda Bati, büyük kadnlarda ise Remziye Temel birinci oldu.

HER TÜRLÜ TERÖR VE HANLERE KARI

Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, ülkeye, millete, devlete kar hain giriimlerin bir daha yaanmamas için dua ettiklerini söyledi.

Demir, Her türlü terör örgütü ve hainler unu bilsin ki; bu ülke ve millet asla hainlere meydan bo brakmaz. Bu ülke öyle bir ülke ki, gösü iman dolu. dedi.

Diyarbakrl gençlerin vatanna ve milletine sahip çktn aktaran Demir, Biz biriz, beraberiz. Ülkemiz için ölmeye ve her zaman da ülkemizi korumaya hazrz. diye konutu.

Bugünün anlam ve önemiyle kotuklarn dile getiren sporculardan Süleyman Can Yükselmi de, Hem vatanmz hem de milletimiz açsndan çok ac bir gündü. 15 Temmuzda millet olarak bir olup bu belay defettik. ifadelerini kulland.

DERECEYE GREN SPORCULARA MADALYA

Üç kategoride yaplan müsakabalarda ilk dört dereceyi elde eden sporculara madalya verildi. Etkinlie Vali Yardmcs Tuba Koal, Yeniehir Belediyesi Bakanvekili Mehmet Özer, Karayollar 9. Bölge Müdürü efik Solmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir ile Büyükehir Belediyesi Basn ve Halkla likiler Daire Bakan Mehmet kesen, Sur Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ensari Erden ve sporcu ile aileleri katld. Törende baar gösteren sporculara eofman, ayakkab, çanta tiort ve madalya verildi.

Üç kategoride yaplan müsabakada ilk dörde giren sporcular öyle

YILDIZ ERKEKLER

1-UMUT çAKMAK

2-NURALLAH UMULGAN

3-BERAT EZGN

4-ABDULKADR SEVM

YILDIZ BAYANLAR

1-LEYLA IIK

2-SULTAN UURKAN

3-AYE BATUGE

4-AYE çELK

GENç ERKEKLER

1-MUSTAFA GÜL

2-AHMET çAKIR

3-FATIH BARAN

4-SINAN ASLAN

GENç BAYANLAR

1-SELDA BATTI

2-MÜRVET KALKAN

3-ZEYNEP YILDIRIM

4-DILAN çAKMAK

BÜYÜK ERKEKLER

1-OSMAN çELIK

2-ERKAN çELIK

3-ORHAN EREN

4-SERHAT KULAKSIZ

BÜYÜK BAYANLAR

1-REMZYE TEMEL

2-ELF ADSIZ

3-ÜMMÜGÜLSÜM TARCAN

4-YASEMN CAN

Ana Sayfaya Git