Haluk Levent'ten hasta çocuklar için anlamlı çağrı

ANADOLU Halk ve Barış Platformu (AHBAP) Genel Başkanı ve Rock müzik şarkıcısı Haluk Levent, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde maddi durumu olmayan hasta çocukların ailelerine yardım amacıyla bölgedeki belediyelere sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. Levent, "Oradaki belediyelere çağrım var. Ben konser vereyim siz tedavi paralarını bu ailelere dağıtın. Var mısınız?" diye yazdı.

Haberler 03.03.2018 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AHBAP Genel Bakan ve Rock müzik arkcs Haluk Levent, Güneydou Anadolu Bölgesindeki ehirlerde çocuklar hasta olan ve maddi durumu iyi olmayan aileler için anket çalmas yaptrd. Levent, yapt çalmalarn ardndan Diyarbakr, Hakkari, rnak, Mardin ve anlurfa illerinde hasta olan çocuklarn ailelerini tek tek tespit etti. Levent, daha sonra ise ailelere destek için sosyal medya hesab üzerinden belediyelere çarda bulundu. Levent, Gelen istatistiklerde en fazla yardm istei olan ehirler Silopi, rnak, Yüksekova, Mardin, Diyarbakr, anlurfa. çocuklar hastalklarla bouuyor. Ailelerimizi tespit ettik. Oradaki belediyelere çarm var. Ben konser vereyim siz tedavi paralarn bu ailelere datn. Var msnz? dedi.

KONSER VEREYM, GELR HASTA çOCUKLARIN ALELERNE VERLSN

Haluk Levent, anlurfada 4, Diyarbakrda 6, Silopide 5, rnakta 7, Bingöl, Bitlis ve Batmanda yaklak 10a yakn ailenin kendilerinden yardm beklediini belirtirek, Hastalar ve çocuklar var. Yetkililerin karlayamad baz eyleri bizim karlamamz gerekiyor. Bu nedenle oradaki belediyeler, kaymakamlklar veya valiliklerle ibirlii yapmak istiyoruz. Sanat bütçesinden ayrlan herhangi bir rakam karlnda bizler gelip konser verelim valiliklere o aileleri gösterelim, belediye veya valilikler de o miktarlarla yardmc olsun. Bölgeden kazandmz bölgeye vermek istiyoruz AHBAP olarak dedi.

Ana Sayfaya Git