Hani turizme kapı açıyor!

Hani ilçesindeki tarihi eserlerin turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Haberler 11.01.2018 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hani Belediye Bakan Vekili Kaymakam aban Arda Yazc, yeni yl, yeni hizmetlerin gerçekleecei ve Hanide büyük deiimin yaanaca bir zaman dilimi olarak gördüklerini bildirdi.

Yatrmlara hz kesmeden devam edileceini aktaran Yazc, Sosyal, ekonomik, kültürel ve ilçenin tarihi eserlerinin turizme kazandrlmas ve gelimesi alanlarndaki yatrmlarmz devam ediyor. Bir çok hizmeti sdrdmz bir yl daha geride brakrken, yeni yl yeni hizmetlerin gerçekleecei ve Hani ilçesinde büyük deiimin yaanaca bir zaman dilimi olarak görüyoruz. diye konutu.

TURZME KAZANDIRILACAK

Yazc, tüm devlet kurumlarnn koordinasyonuyla yaplan çalmalarla ilçenin çehresini deitirdiklerini belirterek, oluturulan kaynaklar en düük maliyetle en verimli yatrmlara dönütürdüklerini vurgulad.

Yazc, unlar kaydetti:

Bir çok medeniyete ev sahiplii yapm ve sahip olduu tarihi ve kültürel varlklar, verimli topraklar, harika doas ile Allah vergisi güzelliklere sahip bu güzel ilçemizi ve 8. yüzyldan günümüze bir yerleim yeri olan Hani ilçemizi ilimizde, bölgemizde,Türkiyede ve dünyada yükselen deer haline getirmeye çalma misyonuyla ortak hareket etmeliyiz. Hani ilçesi için hazrlanan tüm projelerin, 2018 ylnda tamamlanmasyla farkl bir görünüm kazanacak, geliecek ve çok güzel olacak.

Ana Sayfaya Git