Hanide çoşku!

Hani ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı İbrahim Lale'nin seçilmesinin sevinci yaşanıyor.

Haberler 02.04.2019 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda çileri Bakanlnca belediyeye görevlendirme yaplan Hani ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti aday brahim Lale, bakanla seçildi.

DBPli Belediye Bakan Abdurrahman Zorlunun terör soruturmas kapsamnda görevden alnmasnn ardndan belediyeye görevlendirme yaplan Hanide 31 Mart Mahalli dareler Genel Seçimlerinde yüzde 42,98 oy oran ile bakan seçilen Lale, seçim bürosunda tebrikleri kabul etti.

Lale, Hanide vatandalarn AK Partinin 17 yldr yapt hizmetleri gördüü için kendisine destek verdiini söyledi.

Seçim çalmalarnda vatandalara yapaca projeleri anlattn dile getiren Lale, öyle konutu:

Sadece AK Partili seçmenden oy almadk, her kesimden oy aldk. Bu halk bana güveniyor. Yllardr terörün burada verdii zararlar var. Bu sorunlar çok iyi biliyoruz. Buray huzura kavuturacaz. Halkn gönlünü alarak, huzuru salayarak en güzel ekilde hizmet sunmak için çalacaz.

- Haninin çehresi deiecek

Lale, yllarca belediyecilik hizmetlerinden mahrum kalan ilçeye hizmet ulatrmak için çalacaklarn aktararak, AK Parti belediyeciliiyle Haninin çehresi deiecek. Milletimiz de bunun farknda. dedi.

Seçimde kendilerine destek veren vatandalara teekkür eden Lale, unlar kaydetti:

Oy veren, vermeyen bütün kardelerime de teekkürlerimi sunuyorum. Anlaymz bütün halka hizmetkar olmaktr. Herkese gönül kapmz açk. Onlar bize gelmeseler biz onlara gideceiz. 24 saat telefonumuz ve kapmz açk olacak. Her zaman halkmzn hizmetinde olacaz, onlarn hizmetkar olacaz.

AK Parti lçe Bakan Abdullah Topkaya da vatandan çukur siyasetinden bktna iaret ederek, unlar kaydetti:

irin Hani ilçemize layk hizmetler sunacaz. Biz bu baary halkmzn gücüyle elde ettik. Halkmza destekleri için ükranlarmz sunuyoruz. Herkesin gönlünde taht kuracaz. nallah bir daha ideolojik düünceye sahip olan siyasi görüleri ilçemize sokmayacaz. nallah Rabbim bizi onlara kar mahcup etmeyecektir.

Vatandalardan Abdullah Özbek, seçmenin hizmet gelmesi için AK Parti yönünde tercihini kullandn belirterek, Hanili olarak AK Partinin hizmet getireceine inandmz için oy verdik. ifadesini kulland.

Servet Yavuz da brahim Lalenin vatandan gönlüne dokunduu için oy aldn vurgulayarak, nsanlar hizmet için oy verdi. Hanili bir kii olarak bakanmzdan hazrlanan projeleri hayata geçirmelerini istiyorum. diye konutu.

Ana Sayfaya Git