Hani’de hijyenik çocuk parkları

Diyarbakır’ın Hani İlçe Belediyesi, hijyen konusuna gösterdiği hassasiyetler kapsamında oyun guruplarını daha temiz hale getirmek için çocuk parklarında rutin temizlik çalışmaları yürütüyor.

Haberler 30.03.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçe merkezi ve krsal mahallelerde hizmete açlan ve her gün yüzlerce çocuk tarafndan kullanlan çocuk oyun alanlar ve parklar, Hani Belediyesi tarafndan yürütülen temizlik uygulamalar kapsamnda rutin olarak dezenfekte ediliyor. Profesyonel temizlik ekipmanlaryla prl prl hale getirilen oyuncaklar sayesinde çocuklar daha hijyenik ve güvenli alanlarda oyun oynamann tadn çkarrken, anne ve babalar da daha huzurlu oluyor.

HJYENK PARK

Belediye baharn gelmesiyle birlikte ilçe merkezi ve krsal mahallelerdeki çocuk oyun park alanlarnda aaç dikimi ve peyzaj çalmalarna da devam ediyor.

Daha temiz ve güvenli parklar oluturmak hedefiyle çaltklarn vurgulayan Kaymakam ve Belediye Bakan aban Arda Yazc, Hanili hemerilerimizin parklarmz gönül rahatlyla kullanmalarn, anne ve babalarn çocuklarn huzur içinde ve güvenle parklara getirmelerini istiyoruz. Bu amaçla ilk olarak parklarmzdaki oyun alanlarmz yenilemeye baladk. Günümüz koullarna uygun, güvenlii ön planda tutan TSE standartlarnda oyun guruplarn parklarmza yerletiriyoruz, eskiyen oyun gruplarn yenileri ile deitiriyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git