Hasankeyf'e zaman ayırın!

Seyahat acenteleri ve tur rehberlerinden Hasankeyf’te daha fazla zaman geçirmeleri istendi

Haberler 27.08.2021 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hasankeyf Kaymakam enol Öztürk bakanlnda seyahat acenteleri ve tur rehberleri ile bir toplant gerçekletirildi.

Kaymakam Öztürk, bir otelin toplant salonunda Artuklu Üniversitesi ve DKA ibirlii ile yürütülen TRC 3. Bölgesi nanç Turizm Rotas Oluturma Fizibilite Projesi kapsamnda, ülkenin çeitli yerlerinden gelen seyahat acenteleri ve tur rehberleri ile bir araya geldi.

Toplantda, ilçede yaplan ve yaplmakta olan projeler video slayt yöntemi ile izleyicilere sunuldu. Ardndan Hasankeyf turizmi ile ilgili görü alveriinde bulunuldu.

TUR REHBERLERYLE

Toplantda bir konuma yapan Kaymakam Öztürk, Turizme çok büyük önem veriyoruz. lçemiz Hasankeyfin sahip olduu tarihi ve kültürel güzellikleri ülkemize en iyi ekilde tantmak için acentelerden ve rehberlerimizden ilçemizde daha fazla zaman geçirmelerini, tarihi ve antik kentimiz Hasankeyfi tur planlarna dhil etmelerini, tekne turlar, kale bölgesi, müze gibi kültürel meknlar ziyaret etmelerini, yeme içme tesislerinden faydalanmalarn temenni ediyorum. dedi.

Toplant sonras ilçeye gelen seyahat acenteleri ve tur rehberleri, ilçenin tarihi yerlerini ziyaret edip tekne turu yapt.

Toplantya, Kaymakam enol Öztürk, anlurfa Rehberler Odas Bakan Müslüm çoban, Artuklu Üniversitesi Rektör Yardmcs Prof. Dr. Serhat Harman, l Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet hsan Aslanl, seyahat acenteleri ve tur rehberleri katld.

Ana Sayfaya Git