Hasta kızları kaçırıldı mı?

Ergani İlçesi'nde kelebek hastası ve tekerlekli sandalyeye mahkum 32 yaşındaki Ebru Evsan'dan 2 gündür haber alamayan ailesi, kızlarını Serkan A. adlı kişinin kaçırdığını ileri sürerek polise başvurdu.

Haberler 21.04.2017 - 07:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani ilçesinde Epidermolizis Bülloza (Kelebek) hastas Ebru Evsan (32)dan iki günden bu yana haber alnamyor. Kzlarnn bulunmas için polise giden Baba Ekrem ve Anne Songül Evsan, hastal ileri derecede seyreden kzlarnn Serkan A. tarafndan kandrlp kaçrldn iddia ederek, kzlarnn hayatndan endie ettiklerini söylediler.

ki günden bu yana kzlar Ebrudan haber alamadklarn ifade eden gözü yal Anne ve baba, kzlarnn bulunmas için polise müracaat etti.

Ebrunun hastalnn son aamada olduu için kemoterapi ve özel ilaçlarla günlük tedavi edilmesi gerektiini ifade eden Anne Songül Evsan, kznn tedavisinin en fazla bir hafta aksamas halinde öleceini ifade ederek, gözyalar içinde kzn görenlerin polise bilgi vermesini istedi.

TEDAV GÖRÜYOR

Baba Ekrem Evsan ise, Kemoterapi tedavisi için Ebruyu 6 ay önce Ankaraya götürdüklerini belirterek, Bu srada ismini Serkan A. olarak tantan bir ahs Ankarada bu hastalkla ilgili bir dernekten geldiini belirterek bize yardmc olmaya çalyordu. Ankaradaki tedavinin ardndan Erganiye döndük. Son iki aydan bu yana da bu ahs kzmzla sosyal medyadan bizden habersiz görüüyormu. Bu ahsn kzm görmek için birkaç kez bizden gizli kzm görmeye geldiini örendik. Kzmz Ebru, ar hastalna ramen hayat dolu bir kzdr. Tekerlekli sandalye ile güzel havalarda dar çkp gezen, çevresindeki insanlarn sevdii ve yardmc olduu bir kzdr.

KIZIMIZ KAçIRILDI

Serkan A, denilen bu ahs, nasl olmusa kzmz kandrp kaçrmtr. Dün(önceki gün) akam gezmek için dar çkan Ebrudan bir daha haber alamadk. Her yeri aradk ancak bulamadk. Akam yengesini arayp bu ahsla baka bir ile kaçtn söyleyip telefonu kapatt. Bir daha ulaamadk. Bu ahs aratrdk. Daha önce bahsettii dernekle bir ilgisi yokmu. Kzmn tüm bedeni yara içinde. Evlenecek bir hali yok. Bu ahs kzm ne diye kaçrm, organ mafyas m? laç mafyas m? bilemiyoruz. Kzmza bir zarar vermesinden, Ebrunun hayatndan endie ediyoruz. laçlarn kullanamazsa bir hafta içinde ölecek. Polis her yerde onlar aryor ancak herhangi bir iz yok. Allah rzas için görenlerin polise haber vermesini istiyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git