Hasta ziyaretinde dehşet saçtı!

ELAZIĞ'da Ümit Gürgöze, hastanede doğum yapan eşi Tuba Gürgöze ile ziyaretine gelen kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir'e kurşun yağdırdı. Olayda, Zeynep Demir ile kayınbirader Faruk Demir hayatını kaybederken, Tuba Gürgöze ile bu sırada koridorda bulunan bir kişi yaralandı.

Haberler 08.12.2016 - 08:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay önceki gece saat 21.00de Harput Devlet Hastanesi Kadn Doum ve çocuk Servisinde meydana geldi. 47 yandaki Zeynep Demir, yanna olu 23 yandaki Faruk Demiri de alarak, bir haftalk olan bebeini salk kontrolüne getiren kz 22 yandaki Tuba Gürgüzelin yanna geldi. Burada Tuba Gürgüzelin ei Ümit Gürgüzel ile kaynvalidesi Zeynep Demir ve kaynbiraderi Faruk Demir arasnda belirlenemeyen nedenle tartma çkt.

KAYINVALDE OLAY YERNDE ÖLDÜ

Tartmann büyümesi üzerine Ümit Gürgüzel, yanndaki tabancasn çekip ei Tuba Gürgüzel ile kaynvalidesi Zeynep ve kaynbiraderi Faruk Demire ate etti. Kurunlarn isabet ettii Zeynep Demir olay yerinde yaamn yitirdi, Tuba Gürgüzel ile kardei Faruk Demir ve bu srada koridorda bulunan 29 yandaki Sedar çiftçiba yaraland. Saldrgan Ümit Gürgüzel ise olay sonrasnda gözaltna alnd.

Ar yarallardan Faruk Demir de sabaha doru tedavi gördüü hastanede yaamn yitirdi. Böylelikle hastane saldrsnda yaamn yitirinlerin says 2ye çkarken, 2 yaralnn tedavisi ise sürüyor.

Ana Sayfaya Git