Hatalı sürücüyü "düdükle" uyaran bisikleti alacak

İçişleri Bakanlığının, "Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" projesi için sosyal medyadan #KırmızıDüdük etiketi ile fotoğraf paylaşıp en fazla beğeniyi alan 100 çocuğa bisiklet armağan edilecek

Haberler 17.08.2018 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatal sürücüye krmz düdük projesi kapsamnda seyahat esnasnda verilen görevleri tamamlayp, fotoraflayan ve bunu sosyal medyadan paylaarak en fazla beeniyi alan 100 çocua bisiklet hediye edilecek.

çileri Bakanl ve Emniyet Genel Müdürlüü Trafik Hizmetleri Bakanlnca balatlan projede çocuklar, seyahat esnasnda kendilerine verilen 4 ayr görevi yerine getirecek.

KIRMIZI DÜDÜKLE UYARI

Bayram tatili süresince gerçekletirilecek seyahat esnasnda kural ihlali yapan sürücüyü krmz düdük çalarak uyaracak çocuklar, araçta bulunan herkesin emniyet kemerlerinin takl olduundan emin olmak, çocuklarn arkada çocuk koltuunda yolculuk yapmalarn salamak, araç sürücüsüne yolculuk srasnda cep telefonuyla konumann kazaya neden olabilecei ve ar hz yapmamalar konularnda uyarda bulunacak.

UYARAN BSKLET ALACAK

Bu esnada çekilen fotoraflar sosyal medyadan #KrmzDüdük etiketiyle paylap en fazla beeniyi alan 100 çocua bisiklet hediye edilecek.

Öte yandan proje kapsamnda yol uygulamas yapan trafik polisleri, araçlardaki çocuklara düdük, tiört ve broür datarak trafik kurallar konusunda bilgilendirmeye balad.

Ana Sayfaya Git