Hatıra ormanı!

Dicle Üniversitesi ile Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile oluşturulan hatıra ormanı ağaç dikimi üniversite kampüsünde yapıldı.

Haberler 08.04.2017 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhuriyet Basavcl Denetimli Serbestlik Müdürlüü, Dicle Üniversitesi Rektörlüü ile Ticaret ve Sanayi Odas Bakanlnn ibirliiyle, Üniversite kampüsünde aaç dikimi yapld.

Rektör prof. Dr. Talip Gül, Rektör Yardmclar Prof. Dr. Eyyüp Tanrverdi, Prof. Dr. Tahsin Klçolu, Diyarbakr Cumhuriyet Basavc Vekili Alper Tunçer, Cumhuriyet Savcs Fatih Seyfi Morolu, Denetimli Serbestlik Müdürü Hüseyin Güngör, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Yardmclar, Mesut Altn ve Metin Aslan ile Fakülte Dekanlar,akademisyenler ve çok sayda örenci katld.

AAç DKM YAPILDI

Gül, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas ve Cumhuriyet Basavcl ile birlikte gerçekletirilen hatra ormanlarnn çok güzel ve yerinde bir faaliyet olduunu belirterek, üniversite olarak kentin tüm dinamikleri ile birlikte baarl çalmalar yapacaklarn dile getirdi.

umhuriyet Basavc Vekili Alper Tunçer, yaplan protokol çerçevesinde gerçekletirilen hatra ormannda emei geçenlere teekkür etti.

Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Yardmcs Mesut Altn ise, Avrupa Birlii tarafndan finanse edilen proje çerçevesinde gerçekletirilen Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas AB Bilgi Merkezi Hatra Ormannn en önemli amac, gençlerimize ve insanlarmza çevre ve aaç bilincinin kazandrlmasyla birlikte gelecek nesillere daha yeil bir çevre brakmaktr dedi. Etkinlik aaç dikimiyle sona erdi.

Ana Sayfaya Git