Hava fena bozulacak!

Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun Güneyi ve Doğu Akdeniz'in doğusunda sağanak ve kar erimeleri bekleniyor. Diyarbakır Valiliği vatandaşları uyardı.

Haberler 16.04.2019 - 13:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Valilik, il genelinde yaanacak gök gürültülü saanak ya sonucu yaanabilecek olumsuzluklara kar vatandalar dikkatli ve tedbirli olmalar konusunda uyard.

HABER MERKEZ

Meteoroloji Genel Müdürlüü, Güneydou Anadolu, Dou Anadolunun güneyi ve Dou Akdenizin dousunda beklenen saanak ve kar erimelerine kar uyarlarda bulundu.

Meteorolojiden yaplan uyarda, Güneydou Anadolu, Dou Anadolunun güneyi ve Dou Akdenizin dousunda beklenen saanak ve gök gürültülü saanak yalarn yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) olaca tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskn, yldrm tehlikesi, dolu ya ve ya annda kuvvetli rüzgar ile rakm yüksek ve kar örtüsü bulunan yerlerdeki kar erimesi sonucu oluabilecek sel ve su baskn gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmaldr. denildi.

DYARBAKIR VALL UYARDI

Diyarbakr Valiliinden yaplan açklamada, sal günü Güneydou Anadolu, Dou Anadolunun güneyi ve dousunda beklenen saanak ve gök gürültülü saanak yalarn yerel olarak kuvvetli olacann tahmin edildii belirtildi. Açklamada, Vatandalarn metrekareye 21-50 kilogram olaca tahmin edilen saanak ya srasnda meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskn, yldrm tehlikesi, dolu ya ve ya annda kuvvetli rüzgar ile rakm yüksek kar örtüsü bulunan yerlerdeki kar erimesi sonucu oluabilecek sel ve su baskn gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olmalar gerekmektedir denildi.

Ana Sayfaya Git