Havalar Hayli Sıcak Olacak

Meteoroloji Genel Müdürü İsmail Güneş, hava sıcaklıklarının Marmara Bölgesi'nin kuzeyi ile Karadeniz kıyı kesiminde mevsim normalleri civarında, diğer kesimlerde ise mevsim normalleri üzerinde seyredeceğini bildirildi.

Haberler 12.04.2018 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hava scaklklarnn ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyrettiini belirten Güne, son 24 saat içerisinde Marmara ve Karadeniz bölgelerinde sis ve pus hadisesinin beklendiini kaydetti.

HAVALAR ISINACAK

Güne, Türkiyenin kuzeyi ile iç ve dou kesimlerinin parçal, yer yer çok bulutlu, Dou Akdeniz, Dou Karadenizin iç kesimleri, Dou ve Güneydou Anadolu (Idr hariç) ile Bolu, Karabükün güneyi, Nide, Kayseri, Sivas çevrelerinin saanak ve yer yer gök gürültülü saanak yal, dier yerlerin az bulutlu ve açk geçeceini söyledi.

Yalarn, Diyarbakr ve Mardin çevrelerinde yer yer kuvvetli olacan dile getiren Güne, Marmara Bölgesi ile Karadeniz ky kesiminde yer yer youn olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor. Özellikle iç kesimlerde ve stanbulda dün itibariyle balad. Ulam, deniz sektörünün, ilgililerin ve vatandalarmzn bu onuda dikkatli olmasnda fayda var diye düünüyoruz. dedi.

BÖLGELER BULUTLU

Yurt genelinin bugün parçal ve çok bulutlu, ç Anadolu, Bat Karadeniz, Orta ve Dou Karadenizin iç kesimleri ile Erzurum, Kars, Ar, Mardin, Batman, Bitlis, rnak ve Hakkari çevrelerinin saanak ve yer yer gök gürültülü saanak yal geçeceini ifade eden Güne, cuma günü yurdun kuzeyi, iç ve dou kesimlerinin parçal yer yer çok bulutlu, Orta ve Dou Karadeniz, Dou Anadolunun kuzey ve dousu ile Sivas çevrelerinin saanak ve yer yer gök gürültülü saanak yal, dier yerlerin az bulutlu olacan belirtti.

Genel Müdür Güne, cumartesi günü Türkiyenin kuzeyi ve dou kesimlerinin parçal ve yer yer çok bulutlu, Dou Karadeniz kylar, Dou Anadolunun dousu ile Artvin çevrelerinin saanak ve yer yer gök gürültülü saanak yal, dier yerlerin az bulutlu ve açk geçeceini vurgulayarak, u bilgileri verdi:

IRNAK VE çEVRES

Pazar günü ülkemizin dou kesimlerinin parçal ve çok bulutlu, Van, Hakkari ve rnak çevrelerinin saanak yal, dier yerlerin az bulutlu ve açk geçecei tahmin ediliyor. Pazartesi günü ise yurt genelinde ya beklenmiyor. Marmara, ç Ege ile Güneydounun parçal ve çok bulutlu, dier yerlerin az bulutlu ve açk geçecei tahmin ediliyor. Yurdun sal günü kuzey, iç ve bat kesimlerinin parçal ve yer yer çok bulutlu, Marmara ile Zonguldak, Düzce, Bolu ve Karabük çevrelerinin saanak yal, dier yerlerin az bulutlu ve açk geçecei tahmin ediliyor. Marmarann kuzeyi ile Karadeniz ky kesiminde mevsim normalleri dnda dier kesimlerde mevsim normalleri üzerinde seyredecei tahmin ediliyor.

Ana Sayfaya Git