Hayal dünyaları illüzyonla değişti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocukların farklı yönlerini yönlerini eğlenerek ortaya çıkarmak ve hayal dünyalarının gelişimine katkı sunmak amacıyla, kreş ve gündüz bakım evleri ile oyun odalarından yararlanan 4-6 yaş arası 307 çocuğa yönelik illüzyon gösterisi düzenledi.

Haberler 25.10.2019 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanl çocuk ube Müdürlüü, kre ve gündüz bakm evleri ile oyun odalarnda eitim gören çocuklara yönelik illüzyon gösterisi düzenledi. çocuklarn farkl yönlerini elenerek ortaya çkarmak ve hayal dünyalarnn geliimine katk sunmak amacyla yaplan illüzyon etkinlikleri Baclar Kre ve Gündüz Bakm Evi, 450 Evler Kre ve Gündüz Bakm Evi ile Sümerpark Ortak Yaam Alanndaki oyun odalarnda gerçekleti. Baclar Kre ve Gündüz Bakm Evi 120, 450 Evler Kre ve Gündüz Bakm Evi 107 ve Sümerpark Ortak Yaam Alan Oyun Odalar 80 olmak üzere etkinlikten toplam 307 çocuk yararland.

HAYAL DÜNYALARI

Gösteriden önce illüzyonist Sabura, gösterinin sihirbazlkla ilgili olmadn ve çocuklara illüzyon hakknda bilgiler verdi. 40 dakika süren ve çeitli oyunlarn sergiledii etkinlikte çocuklar oldukça neeli anlar geçirme ans yakalad. llüzyonist zaman zaman eitmen ve çocuklar da oyunun içine katarak izleyicilerin elenmelerini salad. Gösteri esnasnda ve sonrasnda çocuklar ile eitmenler sahne performansndan dolay illüzyonist Saburay ayakta alklad.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanl, çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemeye devam edecei kaydedildi.

Ana Sayfaya Git