Hayırsız evlat!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi tarafından organize edilen "Hayırsız Evlat" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Haberler 22.01.2017 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yönetmenliini Eren Özcann yapt ve uyuturucu bamls bir gencin ailesi ve toplumla ilikilerinin anlatld Hayrsz Evlat adl oyunda Gökhan Dündar, Zehra Kank, Muhdi Tarhan, Esma Abbasiolu, Soner Ylmaz ve Eren Özcan rol ald.

Kültür Merkezi Konferans Salonunda sahnelenen oyun, tiyatroseverlerden büyük beeni ald.

Oyun bitiminde tiyatro ekibini kutlayan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediyecilik sadece çöp toplamak, su getirmek deildir, Belediyecilik ayn zamanda kültür hizmetleridir. Belediyemizin bu hizmetinden dolay tüm çalanlara teekkür ediyorum. Ayrca rol alan oyunculara da teekkür ediyorum. dedi.

TYATRO OYUNU

KHK kapsamnda Siirt Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardmcs Ceyhun Dilad Takn ise, belediyenin ilk etkinliiyle vatandalarla bir araya geldiklerini söyledi.

Salonu doldurup, ilgi gösteren bütün vatandalara teekkür eden Takn, Bu tür etkinliklerimizle Siirtli hemehrilerimizle bulumaya devam edeceiz. diye konutu.

Tiyatroyu izleyen vatandalardan Nevzat Özdemir de, oyunu çok beendiklerini aktararak, bu tür aktivitelerin devaml olmasn istediklerini, belediye ve emei geçen herkese teekkür ettiini kaydetti.

Öte yandan oyunu izleyen iitme engellilere, oyun srasnda sahne köesinde duran itme Engelliler Dernei Bakan Yardmcs Zübeyr Özdemir konumalar tercüme etti.

Oyunu, l Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Belediye Bakan yardmclar Zekeriya Butur, Yener Tank ve Gülal Aygün, kurum amirleri ve çok sayda vatanda izledi.

Ana Sayfaya Git