"Her Mahalleye Bir Park"

Bismil Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç, "Her Mahalleye Bir Park" projesini başlattı.

Haberler 16.04.2017 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçede çeitli mahallelerde yapmna balayan parklar ekibiyle birlikte inceleyen Gülenç, daha sonra Ambar Mahallesindeki park alann gezdi.

Burada bulunan bir kahvede mahalle sakinleriyle bir araya gelen Gülenç, kendileriyle bir süre sohbet etti.

Gülenç, yapt konumada, parklarn çocuklar memnun edeceini ve onlara güvenli bir oyun alan oluturacan söyledi.

HER MAHALLEYE PARK

Yeni yaplacak parklarn çocuklarn deien ihtiyaçlarna göre hizmet vereceini ifade eden Gülenç, Bismilin dört bir yanndaki çocuklarn, rahatlkla ulaabilecekleri mahalle parklar kazandracaz. u an birçok mahallemizde park çalmalar yaplyor. Bu parklarmz da en ksa zamanda hizmete girecek. diye konutu.

Mahalle parklaryla birlikte ilçenin dört bir yanndaki çocuklara rahatça oynayabilecekleri alanlar kazandracaklarn belirten Gülenç, unlar söyledi:

çocuklarn parklarda mutlu olduu bir Bismil ina etmek istiyoruz. Pek çok park antiyemiz var. u anda birkaç yerde park yapm devam ediyor. Büyük parklar için gayret göstersek de mahalle parklarn çok önemsiyoruz. çünkü insanlarmz mahallelerde yayor ve bu parklar evlere daha yakn olduundan ulaabilmesi kolay oluyor. Kararl bir ekilde sürdürdüümüz park yenileme ve yeni park açma çalmalarmz devam ediyor. Kazanan Bismilli çocuklar olacak.

Ana Sayfaya Git