Hilal öldü, nişanlısı yaralandı

Çorum'da köpeğe çarpmamak için Alparslan Tırpancı’nın direksiyon kırdığı otomobil takla attı. Kazada Tırpancı yaralandı, nişanlısı Hilal Göyhan (22) ise yaşamını yitirdi.

Haberler 23.04.2022 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

çorumda köpee çarpmamak için Alparslan Trpancnn direksiyon krd otomobil takla att. Kazada Trpanc yaraland, nianls Hilal Göyhan (22) ise yaamn yitirdi.

Kaza, önceki akam Sungurlu- Krkkale kara yolunun 5inci kilometresinde meydana geldi. Alparslan Trpanc, 19 SP 515 plakal otomobiliyle seyir halindeyken önüne çkan köpee çarpmamak için manevra yapt. Otomobil, takla atarak yol ortasna devrildi.

HLAL ÖLDÜ

Kazada, Trpanc ile yanndaki nianls Hilal Göyhan yaraland. hbar üzerine gelen salk ekiplerince ilk müdahaleleri yaplan yarallar, ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldrld. Yarallardan Hilal Göyhan, ilk müdahalesinin ardndan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eitim ve Aratrma Hastanesine sevk edildi. Hilal Göyhan, bugün hayatn kaybetti. Genç kzn cansz bedeni hastane morguna kaldrld.

Kazada nianlsn kaybeden Alparslan Trpanc morg girii önünde oturarak bekledi. Göyhan ve Trpancnn 4 ay sonras için evlilik plan yapt belirtildi.

Ana Sayfaya Git