Hırsızlık tesadüf mü?

DİYARBAKIR merkez Yenişehir ilçesinde eski Baro Başkanı Mehmet Emin Aktar'ın avukatlık bürosuna giren hırsızlar, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 7 Aralık'ta görülecek duruşması için hazırlanan savunmanın bulunduğu bilgisayar ile 2 bilgisayarı çaldı. 2 bilgisayarı sokakta bırakan hırsızlar, Demirtaş'ın savunmalarının bulunduğu bilgisayarla ortadan kayboldu.

Haberler 05.12.2017 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDPnin tutuklu E Genel Bakan Selahattin Demirtan da avukatln yapan Diyarbakr Barosu eski Bakan Mehmet Emin Aktarn merkez Yeniehir ilçesi Lise Caddesinde 4 meslekta ile paylat avukatlk bürosu önceki gece soyuldu. Demir korkuluklarna trmanarak balkona, oradan da büroya giren hrszlar, 3 bilgisayar çald. Hrszlar, bilgisayarlardan 2sini sokakta brakp, 7 Aralkta yaplacak duruma için Demirtan savunmalar olan bilgisayar alp kayplara kart.

Hrszlk ile ilgili Diyarbakr Cumhuriyet Basavcl tarafndan soruturma balatrken, Aktarn bürosunun son 1 yl içerisinde 4 kez soyulmaya çalld, 2 hrszlk giriiminin baarsz olduu , 2 hrszlk olaynda ise bilgisayarlarn çalnd belirtildi.

Ana Sayfaya Git