Hızır Projesi Zirvesi Yapıldı

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, ilçedeki tüm vatandaşların evlerinde ziyaret edilerek, kamu hizmetleri noktasında fikir alışverişinde bulunulması, devlet büyüklerinin ve kendisinin selamlarının iletilmesi ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ayağına gidilerek ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile başlattıkları Kayapınar Hızır Projesi’nin personelleri ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Haberler 07.02.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Hzr Personellerinin saha çalmalar ile ilgili bilgi alan ve personellere açklamada bulunan Balc, Kayapnar Belediyesi olarak fakir dostu olduklarn ifade ederek, proje ile yakndan ilgilendii ve Kayapnar Belediyesinin bir numaral projesi olarak gördüünü belirtti. Balc, proje personellerine yapt açklamasnda, Selam vermeyi, selam almay, birbirimize misafir olmay kültürümüzün bir gerei olarak görmekteyim. Sizler bu kültürü yaatyor ve vatandalarmzn evlerine bizler adna misafir oluyorsunuz. Vatandamzn bizden beklentilerini örenerek raporladnz her konu üzerinde büyük bir titizlik ile çalyoruz. Bu ziyaretlerde ayn zamanda Kayapnarl vatandamzn bir derdi var m? A kaynyor mu?

YÜRTÜLEN PROJELER

Evde bakma ihtiyaç duyulan biri var m? çocuunun herhangi bir eksii var m? Kapsn çalan var m? noktasnda yaptnz çalmalar büyük önem tayor. nceleme ekiplerimiz olarak, sizin belirlediiniz eksikliini tamamlayarak ksa süre içerisinde tekrar vatandamza misafir oluyoruz. Sizlerin bu bilinç ile daha hzl ve titizlikle çalmanz bekliyorum. Devletimizin imknlar yeterli ve hiçbir vatandamz sahipsiz brakmayacam bilmenizi istiyorum. Unutmayn ki her zaman böyle hayrl i yapma frsat bulamayabiliriz. Geç çaldmz her kapda bir maduriyetin yaanabileceini düünmenizi ve bu bilinç ile yaptnz iin kymetini bilmenizi istiyorum dedi.

lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balcy ziyaret etmek üzere belediyeye gelen Vali Yardmcs Tuba Koal ve Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürü Halit Açar ksa süre toplantya katlarak personellerle bir araya geldi. Koal, Kayapnar Hzr projesi çalmalarn yakndan takip ettiini vurgulayarak, Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf, ASDEP uzmanlar ve Kayapnar Belediyesi personellerinin bir araya gelerek büyük bir ekip oluturduunu, bu çalmalarn Türkiyede bir ilk olma özelliini tadn belirtti.

Ana Sayfaya Git