Hobi olarak başlamıştı!

Siirt’te evinin odasını atölyeye çeviren Demet Sabır, hobi olarak başladığı amigurumiyi ekmek kapısına çevirdi. Sabır, şimdilerde siparişlere yetişebilmek için yoğun mesai harcıyor.

Haberler 09.02.2021 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtte ev hanm Demet Sabr, hobi olarak balad örgü t ile sk ine teknii kullanlarak oyuncak sanat olan amigurumiyi ekmek kapsna çevirdi. Evinin bir bölümünü atölyeye çeviren Sabr, yapt ürünleri internet ortamndan satmaya balad. nternet üzerinden her bütçeye uygun sipariler aldn belirten Demet Sabr, siparilere yetimek için youn mesai harcadn söyledi.

E HOB OLARAK BALAMITI

Sabr, Örgülerimde her zaman için organik olan ipleri tercih ediyorum. çünkü çocuklarmz çok deerli. Özellikle prematüre bebeklerimiz için antipirik ipleri tercih ediyorum. Amigurumi biliyorsunuz annelerimizin vazgeçilmezi uyku arkadalar, oyun arkadalar dekoratif olarak onlarda yine benim üretimimde amigurumilerde çok çeit var. Annelerin talepleri üzerine istenilen ölçülerde istenilen büyüklükte ve istenilen amaçta örgüleri yapyorum. Ayn zamanda bebek kyafetleri, tulumlar, battaniyeler prematüre bebeklerimiz için minik yelekler minik patikler onlara kyafet bulmak biraz zor oluyor. Ben hobi odam öncesinde birkaç raf iple baladm, daha sonrasnda büyüttüm. u an kocaman bir hobi odam var, iplerle, malzemelerle dolu. Ben virüs günlerini hobi odamda geçiriyorum. stediim her eyi örmek, iplerimin elimin altnda olmas çok houma gidiyor. Bu ekilde üretmeye devam ediyorum. nternetten siparilere yetiemiyorum. Bilgilerini bana verdiklerinde hemen üretimi yapp en geç bir hafta içerisinde teslimat yapyorum. Özellikle bebek ürünlerine yetiemiyorum siparilerimde. Anneler tabi ki bebeklerine daha çok önem veriyorlar. Pandemi sürecinde daha fazla örmeye baladm dedi.

Ana Sayfaya Git