Huzur gelince!

"Daha önce bu ortamlarda yapılan festivaller maalesef dağlara çıkış festivali olarak kutlanıyordu. Şu an gördüğünüz festival tam aksine, devletimizin sağlamış olduğu huzur ve güven ortamında yapılıyor"

Haberler 22.04.2018 - 01:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Uludere ilçesinin enoba beldesinde AK Parti l Bakanlnca 1. Geleneksel Gençlik ve Huzur Festivali gerçekletirildi.

AK Parti l Bakanlnca belde meydannda düzenlenen festivale yöresel kyafetleriyle gelen gençler Türk bayra ile halay çekti. Alanda kl çadrlar kuruldu. Festivale parti temsilcilerinin yan sra kanaat önderleri ve vatandalar da katld.

AK Parti Kadn Kollar l Bakan Hatice Atan, baharn geliiyle huzur ve güvenin tesisi için festival düzenlediklerini belirterek öyle konutu:

Daha önceki yllarda ne yazk ki terör örgütünün uzants olan HDP, çocuklarmz ve gençlerimizi festival ad altnda daa gönderiyordu. Orada evlatlarmz kaybediyorduk. Bugün ne mutlu ki bize AK Parti liderliinde enoba beldemizde festival düzenleniyor. Geçlerimiz halay çekiyor. Gençlik huzur ve bar için halay çekiyor. Ne mutlu ki bize festivale youn bir katlm var. Bizler de ailece katlm saladk. Bugün dalarn eteklerinde festivaller yaplyor. Gençlerimiz huzur ve kardelik için bir arada.

GENçLK VE HUZUR FESTVAL

Festivale rnaktan katlan Mehmet Güngör de festivalden duyduu memnuniyeti dile getirdi. Daha önce bu ortamlarda yaplan festivaller maalesef dalara çk festivali olarak kutlanyordu. u an gördüünüz festival tam aksine, devletimizin salam olduu huzur ve güven ortamnda yaplyor. diyen Güngör, bu tür etkinliklerin devamn beklediini söyledi.

Serdar Tatar da yöresel kyafetleriyle festivale katlmak için geldiini aktararak Umarm bundan sonraki yllarda kardeçe festivaller devam eder. rnak il genelinin topland bu festivalde güzel bir gün geçiriyoruz. Kardeliin ve huzurun hakim olduu nice festivaller diliyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git