Huzurla nefes alındı

HAKKARİ Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ildeki aşiretlerin ileri gelenleri ve kanaat önderleriyle toplantı yaparak sorunları masaya yatırdı. Vali Toprak, Hakkari'nin Türkiye'nin en huzurlu kenti olduğunu, huzur ortamıyla birlikte halkın rahat bir nefes aldığını söyledi.

Haberler 18.01.2017 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir otelde yaplan toplantya Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Belediye Bakan Vekili Cüneyt Epcim, Hakkari Cumhuriyet Basavcs Altu Kürat ahin, l Jandarma Alay Komutan Tugeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberolu, belediye bakanlar, airet liderleri ve kanaat önderleri katld. Vali Toprak, bu tür toplantlar periyodik aralklarla yaptklarn anlatrken öyle dedi:

Halkn gözünde önem kazanm sözü dinlenen kiilerle bir araya gelmenin çok faydal olacan deerlendiriyoruz. Akl, akldan üstündür diyoruz. Siz bizim her yerde gözümüz kulamz oluyorsunuz. Vatandan sorunlarn bize aktaryorsunuz. Düüncelerimizi de vatandaa aktaryorsunuz. Yerine göre sizi bilgilendirip yönlendiriyoruz, yerine göre siz bize yön veriyorsunuz. Böylece ortak akl sayesinde hizmet, asayi, huzur, bayndrlk hizmetleri anlamnda daha iyi noktalara gelebilmek için hepimiz ortak bir çaba içerisine girmi bulunuyoruz. Bu toplantlarn çok faydal olacana sizler de inanyorsunuz. Bizim, devletimizin, hükümetimizin de yönetim anlay bu yönde. Bir arada, bu ekilde görüntü vermemiz bile bence bal bana çok önemlidir. Birlik, bütünlüümüzün, dayanmamzn ne kadar kuvvetli olduunun bence bir göstergesidir.

HUZUR ORTAMIYLA BRLKTE VATANDAIMIZ RAHAT NEFES ALDI

Hakkarinin huzurlu bir kent olduunu da belirten Toprak, sözlerini öyle sürdürdü:

Bu toplantya katlan airet ve kanaat önderlerimi herhalde yan yana koyduumuz zaman yaklak 50-100 bin kiiye ulaacak derecede bir ileri gelenle bir arada bulunuyoruz. Airetlerin ileri gelenleri bizim kanallarmzdr. nallah dardan da öyle gözüktüü üzere Hakkarimiz de gayet huzurlu. Vatandamzn rahat bir nefes aldn görüyoruz. Yaptm ziyaretlerde herkesin gözünde umut, mutuluk dikkatimi çekiyor. Bu da bizi çok memnun ediyor. Bu sadece benim görüüm deil. Bu huzuru sürdürmek bizim en büyük amacmz. Bu hizmetleri yapabilmemiz için de birinci konumuz huzur ortamnn olmas. Bunu da salayabilmek bizlere düüyor. Güvenlik güçlerimiz çok ciddi ve amansz bir mücadele yürütüyor. Onlara da teekkür, ükranlarmz sunuyoruz. Bizler bu görevimizin yan sra vatandalarmzn refah seviyesini arttrmas konusunda da çaba gösteriyoruz.

Toplant sonunda airet liderleri ve kanaat önderleri de, ilin sorunlar ile ilgili görülerini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git