İğrençliğin sırrı

İstismar sonucu doğum yapan küçük kızın ifadesi: Bir adamın verdiği meyve suyunu içince kendimden geçtim.

Haberler 09.12.2016 - 10:11 Son Güncelleme : 09.12.2016 - 10:15

DYARBAKIRn çnar lçesinde karn ars ikayeti ile götürüldüü hastanede hamile olduu anlalan ve doum yapan, resmi kaytlara göre 11, kendi beyanna göre 15 yandaki olan G.D. ifadesinde, tarm içisi olarak gittikleri Sivasta bir kiinin verdii meyve suyunu içtikten sonra kendinden geçtiini ve bu srada cinsel istismara uradn söyledi. Polis tarafndan hazrlanan fezlekede üpheli olarak bir kiinin ad yer alrken, G.D., Kanamam olmutu, korktuum için kimseye söylemedim. Bana bunu yapan kiiden ikayetçiyim dedi.

SVASA TARIM çS OLARAK GTM

çnarda karn ars nedeniyle Diyarbakrda götürüldüü hastanede hamile olduu anlalan ve geçen 23 Kasmda sezaryenle doum yapan G.D.nin, doum yaptrlmadan önce polis tarafndan çocuk izleme merkezinden alnan ifadesi ortaya çkt. Hazrlanan fezlekede G.D.nin ifadesi öyle yer ald:

Ben 15 yandaym, dördüncü snfa kadar okudum sonra okulu braktm. Babam yal olduu için çalmyor. Annem hasta olduu için çalmyor. 5 erkek, 1 kz kardeiz. Biz her yl Sivasa bal bir köye çalmaya gidiyoruz. Bu köyde çobanlk yaparz. Geçen sene yine ben, annem, babam ve abimlerin ile yengem gitmitik. Orada hastaneye gittiimde hamile olduumu söylediler. Bu olay Sivasn köyünde oldu. Biz Sivasta tek katl bir evde kalyoruz. Ben, iki abim S. ile M. ile ayn kalyoruz.

BR TAS MEYVE SUYU KRAM ETT

Kaldmz yer eski bir okuldu. Abimler salonda, ben odada yatardm. Abime öle yemei götürüyordum. Yolda bir adam bana tasta meyve suyu verdi. Köyde baz kimseler bize yiyecek ve içecek getiriyorlard. O adam gittikten sonra meyve suyunu içtim, meyve suyunu içtikten sonra tadnda bir tuhaflk olduunu fark ettim. Uyandmda pijamam yrtlmt. Pijamamda slaklk hissettim. Alt eofmanm çkarlmt. Meyve suyunu içtiim yer ile bayldm yer farkl bir yerdi. Bunu gören kimse olmad. Kanamam olmutu, kan yere demiti. Korktuum için kimseye söylemedim. Hava scakt, bana bunu yapan kiiden ikayetçiyim.

KÜçÜK KIZ DEVLET KORUMASINDA

Fezlekede, küçük kzn doumdan sonra yeniden ifadesi alnmas istenirken, üpheli olarak F.M. ad yer ald. Fezlekeye göre, 15 Kasmda ifadesi alnan cinsel istismar maduru G.D.nin can güvenlii için devlet korumasna alnd kaydedildi.

Ana Sayfaya Git