İl sınırı değiştirilsin

Film logosuna benzemesi için il sınırlarının değiştirilmesi talebi

Haberler 31.07.2018 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman il snrlarnn Batman (Yarasa Adam) filminin logosuna göre yeniden düzenlenmesi için kampanya balatld

GATOB Genel Bakan Hüseyin Aslan Bir turizmci olarak bu kampanyann kent turizmine hiçbir katksnn olmayacan düünüyorum

Batman il snrlarnn Batman (Yarasa Adam) filminin logosuna göre yeniden düzenlenmesi için kampanya balatld.

sim benzerlii nedeniyle Batman il snrlarnn Batman filminin logosuna göre yeniden düzenlenmesi için Change.orgda kampanya balatld. Sosyal medyada youn bir ekilde paylalan kampanyada, toplanan imzann 10 bini at öne sürüldü.

Güneydou Anadolu Turizm ve Otel letmecileri Birlii (GATOB) Genel Bakan Hüseyin Aslan, AA muhabirine yapt açklamada, kampanyann kente hiçbir katksnn olmayacan söyledi.

Figürlerle kentin tantmnda bir yere varlmayacan kaydeden Aslan, unlar dile getirdi:

L SINIRLARI DETRLSN

Son günlerde balatlan Batman figürü ile Batman haritasnn çizilmesi yönündeki çalmay sosyal medyada görüyoruz. Bir turizmci olarak bu kampanyann kent turizmine hiçbir katksnn olmayacan düünüyorum. Bizim öncelikle Batmann tantmn yerinde ve sahada yapmamz lazm. Figürlerle kentin tantmnda bir yere varlmaz. Hala Hasankeyfin Mardinin ilçesi bilen insanlar var.

Kentin haritasn deitirmekten daha önemli sorunlarnn olduunu aktaran Profesyonel Otel Yöneticileri Dernei (POYD) Batman l Temsilcisi Sinan Sar da sosyal medyada paylalan Batman haritasnn Batman filminin figürüne göre deitirilmesi yönünde taleplerin olduunu anlatt.

Sar, Bunun kente bir katksnn olacan düünmüyorum. Bundan daha önemli ve güzel konular üzerinde çalabiliriz. Öncelikle bir turizm lobisi oluturmamz lazm. dedi.

Esnaf Adnan Baytar, Bunca sorunumuz varken Batmann harita üzerindeki ekli emaili çok da önemli deil. Bunu düünecek durumda deiliz. diye konutu.

Vatandalardan Bünyamin Beyca da Kampanyann umarm Batman için bir faydas olur. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git