'İlim Yayma Ödülleri' verilecek

İlim Yayma Vakfı, ilim ve bilim alanında çalışmalar yapanları desteklemek, topluma fayda sağlayacak projeleri keşfetmek amacıyla "İlim Yayma Ödülleri" organizasyonunu hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Haberler 28.06.2019 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lim Yayma Vakf, ilim ve bilim alannda çalmalar yapan kiileri desteklemek, topluma fayda salayacak projeleri kefetmek, tevik etmek ve Türkiyenin akademik alandaki yükseliine katk salamak amacyla lim Yayma Ödülleri organizasyonunu hayata geçirmeye hazrlanyor.

lim Yayma Vakfndan yaplan açklamada, lim Yayma Ödülleri organizasyonunun ilkinin aralkta gerçekletirilecei ve Türkiyenin önde gelen isimlerinin katlmlaryla ödüllerin sahiplerini bulaca belirtildi.

LM YAYMA ÖDÜLLER

Akademik çalmalarn bir bütün olarak dikkate alnaca lim Yayma Ödüllerinde, en nitelikli çalmalarn ödüllendirilmesinin hedeflendii ifade edilen açklamada, büyük ödül, sosyal bilimler ve mühendislik, doa ve salk bilimleri olmak üzere üç kategorideki çalmalar deerlendirilerek, toplum nezdinde etki oluturan, Türkiyeye ve insanla katk salayan çalmalarn ödüllendirilecei aktarld.

Akademik süreci nitelikli ve yetkin akademisyenler tarafndan yürütülecek olan lim Yayma Ödüllerinde, büyük ödül kategorisinde birinci olan kiiye 300 bin, sosyal bilimler ile mühendislik, doa ve salk bilimleri kategorilerinde birinci seçilen çalmalara 100er bin TL ödül verilecei ifade edilen açklamada, organizasyona katlmak için www.ilimyaymaodulleri.org adresi üzerinden 31 Temmuz 2019 tarihine kadar bavuru yaplabilecei kaydedildi.

Ana Sayfaya Git