İnsanların içini ısıtan insanlık!

Diyarbakır’da bir grup gönüllü, yalın ayak gezen sokak çocuklarını baştan aşağı giydirdi. Yaralı ayaklarına çorap giyip yeni ayakkabıları ile gezen çocukların mutluluğu, ‘iyi insanlar iyi ki varlar’ dedirtti.

Haberler 11.03.2019 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir grup gönüllü, yaln ayak gezip kat toplayan çocuklarn hayallerini gerçee dönütürdü. Kat toplayan çocuklar maazaya götüren gönüllüler batan aa giydirirken, çocuklarn mutluluu iyi insanlar iyi ki varlar dedirtti.

Sosyal medya üzerinden çocuklar Üümesin topluluu altnda birleen bir grup genç, kentin farkl noktalarnda özellikle kat toplayan çocuklar için anlaml çalmalar yapmaya devam ediyor.

TE NSANLIK ÖRNE

En son önceki gün grup üyesi iki genç kz, sokakta kat toplayan çocuklarla bir araya geldi. Souk havada kimisinin yaln ayak yürümesi nedeniyle ayaklarnda yara olan çocuklarn yanna giden gönüllüler, bir süre sohbet ettikten sonra çocuklarla birlikte maazann yolunu tuttu. Kendi elleri ile çocuklarn ayaklarna çorap giydiren gönüllüler, daha sonra onlarn istedikleri tüm ürünleri alarak kendilerine hediye etti. Yaplan yardmdan sonra çocuklarn mutluluu yüzlerine yansrken, ortaya çkan görüntüler iyi insanlar iyi ki varlar dedirtti.

Ana Sayfaya Git