İnternetten alışveriş yapanlara kritik uyarı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, hızlı tüketim malları ve diğer market ihtiyaçlarını internetten gidermeyi tercih eden vatandaşların uygulamaları kullanırken daha dikkatli olması gerektiğini belirterek, "Verilen siparişler, seçilen ürün ve markalar, fatura gibi dokumanlar dikkatli bir şekilde incelenmeli." ifadelerini kullandı.

Haberler 01.02.2021 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Bakan Bendevi Palandöken, yazl açklamasnda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgn kapsamnda uygulanan sokaa çkma kstlamas nedeniyle vatandalarn souk havalarda daha çok internetten alverie ve hzl sipari verme kanallarna yöneldiini bildirdi.

ALIVERE DKKAT

Bu talep artyla birlikte hzl tüketim mallar ve gda konusunda yaplan çevrim içi alverilerde birtakm aksaklklar ve maduriyetler yaandna dikkati çeken Palandöken, vatandalarn buralardan seçerek sipari verdii ürünlerin yerine benzer ya da farkl ürünler, seçilen markann dnda daha pahal ya da daha ucuz markalarn gönderilebildiini vurgulad.

Palandöken, hzl tüketim mallar ve market alverilerini internetten satn almay tercih eden vatandalarn uygulamalar kullanrken daha dikkatli olmas gerektiinin altn çizerek, Verilen sipariler, seçilen ürün ve markalar, fatura gibi dokumanlar dikkatli bir ekilde incelenmeli. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git