İntihar girişimi

VAN'da, Suriye uyruklu 17 yaşındaki kız, Akköprü Mahallesi'ndeki Toprak Kale kayalıklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polis ve kurtarma ekiplerinin çabasıyla kayalıklardan inen kız, sinir krizi geçirdi.

Haberler 09.04.2019 - 14:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, bugün saat 16.00 sralarnda merkez Tuba ilçesinin Akköprü Mahallesinde bulunan Toprak Kale kayalklarnda meydana geldi. smi açklanmayan Suriyeli kz, intihar için kayalklara çkt. Kz gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayda polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. Bölgeye polis helikopteri de gönderildi.

NTHARDAN VAZ GEçLD

Kayalklarda canna kyacan söyleyen kz, yanna giden giden polis, AFAD ve itfaiye ekiplerinin yaklak 1 saat süren çabalar sonucu, ikna edildi. Kayalklardan inen kz, sinir krizi geçirdi. Salk ekibinin sakinletirmeye çalt kz, bindirildii ambulanstan da kaçmak istedi. kna çabalar sonucu genç kz Van Bölge Eitim Aratrma Hastanesine götürüldü. Olayla ilgili soruturma balatld.

SEVDANIN NTHAR ETT BÖLGE

Geçen 2 Nisanda, Mavi Balina adl internet oyunundan etkilenen Sevda E. (14), ayn bölgede kayalklardan atlayarak yaamna son vermi, yannda bulunan 3 arkada ise ksa sürede helikopterle olay yerine ulaan polis tarafndan kurtarlmt.

Ana Sayfaya Git