İranlı turistlerden Van Gölü'nde tekne partisi

Van’a tatil için gelen iranlı turistler, kentin ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Gündüzleri cadde ve sokaklarda bol bol alışveriş yapan İranlı turistlere yönelik her geçen gün yeni mekanların açıldığı kentte, en büyük ilgiyi ise Van Gölü kıyısındaki işletmeler çekiyor. Akşamları kapalı mekanlarda eğlenen İranlı'lar, gündüzleri ise soluğu Van Gölü'nde alıyor. İşletme sahiplerinin düzenlediği tekne gezilerine katılan İranlı turistler hareketli parçalarla coşup, gölün mavi sularında serinlemenin keyfini çıkarıyor.

Haberler 26.07.2017 - 13:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tatillerinin büyük bir bölümünü Vanda geçiren ranl turistler, Vann bütçesine de ciddi katk salyor. Turizmciler 2017 ylnn ilk 6 aynda 155 bin 885 ranl turistin Vana geldiini söylerken, Van esnafna ciddi katk salad belirtildi. Tatillerini Vanda geçiren ranl turistler gündüzleri bol bol alveri yaparken, geceleri soluu disko ve barlarda alyor. ranl turistler, son zamanlarda Van Gölünde verdikleri tekne partileriyle de dikkat çekiyor.

TEKNEDE MÜZKLE COTULAR

ranl turistler Vanda en çok su parklar, teknelerde verilen partiler ve discolarda elenmekten holanyor. Vandaki mekanlar da daha fazla ranl turist çekebilmek için onlara yönelik elence programlar düzenliyor. Bu elence programlarndan biri de Divan Beachde düzenlendi. Otellerinden alnan ranl turisler, ilk olarak Divan Beachn Van Gölü sahilinde bulunan mekanna getirildi. Burada kendilerine ikramlar yaplan ranl turistler daha sonra tekneyle Van Gölüne açld. Teknede hareketli parçalarla coan ranl turistler, elencenin tadn çkard.

VAN GÖLÜNDE SERNLEDLER

ranl turistler, hem kydan Vann güzelliklerini kefediyor, hem de Van Gölünün mavi sularnda serinleyerek elenme frsat buluyor. ranl turistlere ev sahiplii yapan Divan Beach iletmecisi Didem Dede, ranl turistlerin hem elendiini hem de scak havada Van Gölünde serinlediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git