İş arayanlar, habere dikkat!

Hazine ve Maliye Bakanlığına 250 defterdarlık uzman yardımcısı ve 65'i avukat olmak üzere 386 personel alınacak.

Haberler 31.12.2021 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Resmi Gazetede yaymlanan kamu personeli alm ilanlaryla çeitli branlarda toplam 564 kiinin istihdam edilecei duyuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanl sözlü snav sonuçlarna göre tara tekilatnda istihdam edilmek üzere 65 avukat ile merkez tekilatnda görev yapacak 33 maliye ve muhasebe büro personeli, 5 adalet büro personeli ile 5 koruma ve güvenlik görevlisi, 15 tekniker ve 13 destek personeli alacak.

Adaylar bavurularn 10-21 Ocak tarihleri arasnda e-Devlet araclyla https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda yapacak.

- 250 defterdarlk uzman yardmcs alnacak

Hazine ve Maliye Bakanl tara tekilatnda bo bulunan defterdarlk uzman yardmcs kadrolarna da sözlü snav ile 250 atama yaplacak.

Bavurular 31 Ocak ile 11 ubat tarihleri arasnda e-Devlet üzerinden https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet sitesi araclyla alnacak.

- Savunma Sanayii Bakanl 10 uzman yardmcs istihdam edecek

Cumhurbakanl Savunma Sanayii Bakanl sözlü snav sonucuna göre, çeitli mühendis kadrolar ile uluslararas ilikiler, iktisat/iletme ve hukuk bölümü mezunlar arasndan savunma sanayii uzman yardmcs kadrosuna 10 personel alacak.

Bavurular 8-22 Mart tarihleri arasnda Savunma Sanayii Bakanlnn www.ssb.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekletirilecek.

- Göç daresi Bakanl 35 uzman yardmcs alm gerçekletirecek

çileri Bakanl Göç daresi Bakanl yazl ve sözlü snav sonucuna göre, tara tekilatnda bo bulunan il göç uzman yardmcs kadrolarna 35 personel alm yapacak.

Giri snavna 31 Aralk ile 9 Ocak tarihleri arasnda e-Devlet araclyla https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden bavurulacak.

- DS çeitli branlarda 70 mühendis alacak

Devlet Su leri (DS) Genel Müdürlüü, uygulamal snav sonucuna göre, inaat mühendisi (11), elektrik mühendisi veya elektrik-elektronik mühendisi (3), makina mühendisi (13), meteoroloji mühendisi (7), harita mühendisi veya jeodezi ve fotogrametri mühendisi veya geomatik mühendisi (21), jeofizik mühendisi (4), ziraat mühendisi (4), jeoloji mühendisi veya hidrojeoloji mühendisi (4), bilgisayar mühendisi veya bilgisayar ve yazlm mühendisi (1), maden mühendisi (1) ve orman mühendisi (1) olmak üzere toplam 70 mühendis istihdam edecek.

Bavurular 17-28 Ocak tarihleri arasnda elektronik ortamda http://personelalimi.dsi.gov.tr adresinde yer alan snav bavuru formunun doldurulmas suretiyle yaplacak.

Uygulamal snava çarlacak adaylarn isimleri, snav yeri, tarihi ve saati ile ilgili bilgiler 7 ubatta www.dsi.gov.tr adresinden ilan edilecek.

- Salk Bilimleri Üniversitesine 58 sözlemeli personel alm yaplacak

Salk Bilimleri Üniversitesinin stanbul Hamidiye Külliyesi ve Ankara Gülhane Külliyesindeki birimlerinde istihdam edilmek üzere sözlemeli 33 koruma ve güvenlik görevlisi ile 25 temizlik personeli alnacak.

Bavuru yapmak isteyen adaylarn http://www.sbu.edu.tr adresinde yer alan bavuru talep formunu bilgisayar ortamnda doldurup, çktsn istenilen belgelerle birlikte 15 gün içinde Salk Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Bakanlna teslim etmesi gerekecek.

stanbulu tercih etmek isteyen adaylarn Hamidiye Külliyesine, Ankaray tercih etmek isteyen adaylarn ise Gülhane Külliyesine ahsen bavurmalar gerekecek.

Adaylar sadece tek bir unvan için ilan numaras ile bavuru yapabilecek. Birden fazla ilan numaras ile bavuru yapld takdirde bütün bavurular geçersiz saylacak.

- Dantay 5 hizmetli kadrosuna atama yapacak

Dantay Bakanl sözlü snav sonucuna göre 5 hizmetli kadrosuna atama yapacak.

Bavurular 10-20 Ocak tarihleri arasnda https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekletirilecek.

Ana Sayfaya Git