İşkenceli Gasp Tuzağı

Elazığ'da 15 günlük bebeği olan bir kadın, sevgilisi ve onun arkadaşlarıyla tuzak kurarak, yardım için eve çağırdığı bir şahsı etkisiz hale getirip, işkence yapıp, iş yerindeki kasanın şifresini öğrendi ancak polis soygunu gerçekleştirmelerine fırsat vermedi. İşkence edilen adam polisin başarılı operasyonuyla kurtarılırken, bebeğiyle mahkemeye çıkartılan kadınla birlikte 2 şüpheli tutuklandı.

Haberler 24.04.2018 - 12:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre, Elazda 15 günlük bebei olan Aysel K, i yeri bulunan A.Nyi yardm isteme bahanesiyle eve çard. Aysel K.nin sevgilisi S.G. ve 3 arkada, A.Nyi gittii evde, etkisiz hale getirip, balayarak i yerinin anahtarlarn, aracn, parasn ve cep telefonunu gasp etti. Soygun için Aysel K., sevgilisi ve onun bir arkada i yerine gitti ancak çelik kasay açamad.Bunun üzerine üpheliler, i yeri sahibini mahsur tuttuklar evde önce feci ekilde darp etti, ardndan da bacandan bçaklayarak kasann ifresini örendi.

Polis tüm yollar tuttu, arac buldu

Bu srada Elaz l Emniyet Müdürlüüne bal ekipler, A.N.nin kayp olduu bilgisine ulaarak çalma yapt. Yaplan çalmada i yeri sahibinin arac polis tarafndan ehir polis kameralar sayesinde tespit edildi, ancak içinde farkl kiiler olduunu belirledi. Polis, ahsn i yerini de kontrol ettiinde biri kadn 3 kiinin ekal bilgilerini kameralardan belirledi. Elaz ile balant yolu bulunan Bingöl, Malatya ve Diyarbakr güzergahlarn ve ahsn i yerinin bulunduu bölgeyi tutan polis, kent merkezinde olduunu tahmin ettii arac bulmaya çalt. Bir süre sonra üpheliler ifresini örendikleri kasay açmak için tekrar yola çkt, bu srada polisler arac takibe alp yakalanmas için operasyon balatt. Kovalamaca üpheliler, arac merkez Kzlay Mahallesinde içinde kadn üpheliyi brakarak kaçt. Araçtan inme frsat bulamayan üpheli kadn ise polis tarafndan yakalanarak gözaltna alnd.

Adres belirlendi, operasyon yapld

üpheli Aysel K.nin yakalanmasnn ardndan, ahsn tutulduu merkeze bal Yazkonak beldesindeki evin adresi tespit edildi. Bunun üzerine Özel Harekat ve Asayi ube Müdürlüüne bal ekipler, evin etrafn çevirerek operasyon yapt. Operasyonda evde bulunan üpheli Selçuk D. yakalanarak gözaltna alnd. kence edilip, bçaklanan ahs ise polis tarafndan kurtarlarak hastaneye kaldrld.

Emniyette ilemleri tamamlanan üpheliler Aysel K. ile Selçuk D. Eitim ve Aratrma Hastanesinde salk kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Bebei ile mahkemeye çkan kadnla birlikte 2 üpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aysel K.nin sevgilisi S.G. ile olaya kart belirlenen 2 arkadann arand bildirildi.

Ana Sayfaya Git