İşte neslin son adamı

Park görevlisi, bankta bulduğu 20 bin lirayı sahibine teslim etti

Haberler 07.07.2018 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFAnn Siverek ilçesinde park görevlisi Mustafa çiftel, sulama yaparken içerisinde kimlikler ile 20 bin lira olan el çantasn polis araclyla sahibi Hac Kolbükene (40) teslim etti.

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüü bünyesinde asgari ücretle çalan Mustafa çiftel, görevli olduu parkta sulama yaparken el çantas buldu. çerisinde kimlikler ile 20 bin lira para bulunan çantay polise götüren çiftel, görevlilerle polis merkezine gitti. Polislerin kimlikten ulat çantann sahibi tatlc Hac Kolbüken polis merkezine çarld. Ardndan para ve kimliklerinin bulunduu çanta Kolbükene teslim edildi.

çANTAYI KAYBETTMDEN HABERM BLE YOKTU

Bütün birikimini koyduu çantay parkta unuttuundan haberi bile olmadn söyleyen Hac Kolbüken, Ben halka tatl satarak geçimi salyorum. Park kenarnda kamyonetle tatl sattm ve sonrasnda toparlanarak eve gittim. çine param koyduum çantay aracmda bulunan baka bir çanta ile kartrdm, kaybettiimden haberim bile yoktu. Polis ekipleri beni aradktan sonra içinde para olan çantam kaybettiimi anladm. Tüm servetim bu çantadaki 20 bin lira. Allah Mustafadan raz olsun, çok mutluyum dedi.

Park görevlisi Mustafa çiftel ise paray sahibine ulatrd için mutlu olduunu ifade etti.

Ana Sayfaya Git