İstismarda algı provokasyonu

AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Akyıldız "Her ne kadar basında Mehmet Kara isimli şahıs AK Parti Kulp İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak ifade ediliyorsa da bu şahıs yetersizliğinden ötürü görevinden alınmıştır"

Haberler 20.02.2017 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr Gençlik Kollar Bakan Muhammed Nurullah Seyda Akyldz, Diyarbakrn Kulp ilçesinde yaanan cinsel istismar olay ile ilgili tutuklanan kiiye ilikin, Her ne kadar basnda Mehmet Kara isimli ahs AK Parti Kulp lçe Gençlik Kollar Bakan olarak ifade ediliyorsa da bu ahs yetersizliinden ötürü görevinden alnmtr. dedi.

Akyldz, yapt açklamada, basnda AK Parti Kulp lçe Gençlik Kollar Bakan Mehmet Kara olarak gösterilen kiinin, AK Parti ile ilikisinin olmadn ve maksatl bir ekilde böyle gösterilmek istendiini söyledi.

PARTYE YÖNELK KARALAMA

Akyldz, maksatl bir ekilde AK Partiye yönelik bir karalama çalmas yapldn belirterek, öyle devam etti:

Her ne kadar basnda Mehmet Kara isimli ahs AK Parti Kulp lçe Gençlik Kollar Bakan olarak ifade ediliyorsa da bu ahs yetersizliinden ötürü görevinden alnmtr. u an ilçe gençlik kollar bakanmz deildir. Referandum süreci gibi hassas bir dönemde maksatl bir ekilde partimiz ypratlmak istenmektedir.

Ana Sayfaya Git