İtalya’ya çiçek tohumları

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde okuyan öğrenciler, ‘Future Green Generation’ projesi kapsamında İtalya’da yapılan eğitim öğretim faaliyetleri toplantısına katıldı. Öğrenciler Çınar’dan götürdükleri çiçek tohumlarını proje ortağı okulun bahçesine ekti.

Haberler 05.04.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çnar ilçesinde okuyan baarl örenciler talyada Eitim ve Öretim Faaliyetleri Toplantsna katld. lçe Milli Eitim Müdürlüüne bal Baakl Ortaokulu ngilizce Öretmeni Derya Yldrm tarafndan Erasmus + Okul Ortaklklar kapsamnda hazrlanan Future Green Generation (Yeil Geleceimizdir) Projesi için kapsamnda talyaya giden okul müdürü, öretmen ve örenciler Eitim-Öretim Faaliyetleri toplantsna katld. Örenciler, proje faaliyetleri kapsamnda çnardan götürdükleri çiçek tohumlarn proje orta okulun bahçesine ekerek ilçeye ait bir an brakt.

Eitim kalitesini arttrmak için var gücümüzle çalyoruz

lçe Milli Eitim Müdürü Mehmet Aziz de, lçemizi, ilimizi ve ülkemizi sadece ulusal düzeyde deil ayn zamanda uluslararas düzeyde de tantmaya devam ediyoruz. Müdürlüümüz tarafndan hazrlanan ulusal ve uluslararas projelerle ilçemizin eitim kalitesini artrmak için var gücümüzle çalyor ve bundan sonra da çalmaya devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git