İzmir'i TAK üstlendi!

İzmir Adliyesi önünde silah ve bombalı araçla düzenlenen, polis memuru Fethi Sekin ile adliye çalışanı Musa Can'ın şehit olduğu, 2 örgüt üyesinin öldürüldüğü saldırıyı PKK'nın alt birimi TAK üstlendi!

Haberler 12.01.2017 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

5 Ocak perembe günü zmirde bomba yüklü araçla zmir Adliyesi C kapsna gelen teröristler içeri girmek istemiti. Polis memuru Fethi Sekin durumdan üphelenmi, izin vermemiti. Araçtan çkarak kaçmayan balayan teröristler bomba yüklü arac patlatmt. Mermisi bitene kadar çatan ve bir teröristi öldüren kahraman polis memuru Fethi Sekin ile adliye çalan Musa Can ehit olduu çatmada, 2 örgüt üyesi öldürüldü. Saldry PKKnn alt birimi olan TAK üstlendi. PKKya yakn internet sitelerinde yer alan TAK açklamada, saldry kendilerine bal bir grup tarafndan yapld ileri sürüldü.

23 K GÖZALTINDA

Saldr sonrasnda terörle Mücadele ube Müdürlüü de operasyon yapt. Aralarnda adliye çalanlarnn da bulunduu 23 kii gözaltna alnd. Gözaltna alnan kiilerin sorgularnn sürdüü açkland. Bu kiilerin ifadelerinden sonra gözaltna alnanlarnn saysnn artabilecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git