Jet Fadıl duruşma öncesinde saldırıya uğradı!

‘Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz'ün dolandırıcılık iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Tutuksuz sanık Akgündüz'ün avukatı, Akgündüz'ün duruşma öncesinde saldırıya maruz kaldığını ve hastaneye sevk edildiğini belirtti. Mahkeme heyeti, Fadıl Akgündüz'ün de aralarında bulunduğu sanıkların tutuklanması ve mal varlıklarına tedbir konulmasına ilişkin talebi reddederek, müşteki ifadelerin tamamlanmasının ardından bilirkişi raporu alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Haberler 29.02.2020 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Bayrampaada Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk sat yapt kiilerden para toplamasna karn projeleri tamamlamad iddiasyla nitelikli dolandrclk suçundan yarglanan Jet Fadl lakapl Fadl Akgündüzün davas görülmeye devam edildi. stanbul 1. Ar Ceza Mahkemesinde görülen durumada 15 müteki ile tutuksuz sank Mehmet Salih Obut ve taraflarn avukatlar hazr bulundu.

ELN KOLUNU SALLAYARAK GEZYOR

Durumada söz alan müteki smail Ergün, 2015de Maldivlerden 204 bin TL karlnda bir devremülk aldm. Kira bedeli almadm. Tapum verilmedi. Zararm giderilmedi. Zat, business uçuyor, hala 5 yldzl otellerde kalyor. Elini kolunu sallayarak geziyor. Tutuklanmasn talep ediyorum ifadelerini kulland.

NSANLARIN SLAM HASSASYET BÜYÜK BR YIKIMA URADI

Bir dier müteki Ylmaz Ünal ise, Capris Golddan 2012de 120 bin TL karlnda 3 devremülk aldm. Toplam 2 bin 800 TL kira bedeli aldm. Tapularm verildi. Ancak zararm giderilmedi. nsanlarn slami hassasiyeti istismar edildi. nsanlarn slami hassasiyeti büyük bir ykma urad. Tutuklu yarglanmasn istiyorum diye konutu.

AKGÜNDÜZÜN TUTUKLANMASI TALEP EDLD

Durumada söz alan dier mütekilerin ikayetçi olduklarn ve Fadl Akgündüzün tutuklanmasna ilikin talebini dile getirmesinin ardndan söz alan avukatlar, Akgündüzün de aralarnda bulunduu sanklarn mal varlklarna tedbir konulmasn ve tutuklanmalarn talep etti.

HASTANEYE SEVK EDLD çN GELEMED

Mütekiler ile avukatlarnn beyanlarnn ardndan söz alan tutuksuz sank Fadl Akgündüzün avukat ise, Müteki ve vekillerinin taleplerini reddediyoruz. Duruma öncesi müvekkil Mehmet Fadl Akgündüz saldrya maruz kald ve hastaneye sevk edildii için bu celse hazr olamamtr eklinde konutu.

MAHKEME HEYETNDEN FLA KARAR

Mahkeme heyeti, Fadl Akgündüzün de aralarnda bulunduu sanklarn tutuklanmas ve mal varlklarna tedbir konulmasna ilikin talebi reddederek, müteki ifadelerin tamamlanmasnn ardndan bilirkii raporu alnmasna karar vererek durumay erteledi.

Ana Sayfaya Git