Jırki Aşireti'nden AK Parti adayı Lezgin Adıyaman kalp krizinden öldü

AK Parti Şırnak Milletvekili adayı ve Jirki Aşireti Lideri Tahir Adıyaman'ın yeğeni evli 3 çocuk babası 45 yaşındaki Lezgin Adıyaman, dün akşam geçirdiği kalp krizi sonucu öldü. Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Tümgeneral Veli Tarakçı ile birlikte Adıyaman'ın taziyesine katıldı.

Haberler 11.08.2017 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2015 ylnda yaplan genel seçimlerde, AK Partiden rnaktan 3üncü sra milletvekili aday olan Lezgin Adyaman, dün akam Beytüebap lçesine bal Ayvalk Köyündeki evinde kalp krizi geçirdi. Ambulansla hemen Beytüebap Devlet Hastanesine kaldrlan Adyaman, doktorlarn tüm müdahalesine ramen yaamn yitirdi. Yaplan otopsinin ardndan dün gece Ayvalk Köyünde defnedilen Lezgin Adyaman için bugün Jirki Aireti Lideri Tahir Adyamann evinde taziye kuruldu.

KALP KRZNDEN ÖLDÜ

rnak Valisi Mehmet Akta, 23üncü Jandarma Snr Tümen Komutan Tümgeral Veli Tarakç, Vali Yardmcs Ali Arkan, l Jandarma Komutan Kdemli Albay Selçuk Yldrm ve Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ile baz kurum temsilcileri, helikopterlerle Beytüebap lçesine bal Ayvalk Köyüne geldi. Jirki Aireti lideri Tahir Adyaman ve airetin önde gelen isimleri tarafndan karlanan Vali Akta ve beraberindekiler, daha sonra taziyede merhum Lezgin Adyaman ruhuna fatiha okudu. Bir süre burada taziyede kalan Vali Akta ve bareberindekiler, daha sonra helikopterle rnaka geri döndü.

Ana Sayfaya Git