Kırsala destek!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu "Diyarbakır çok güçlü bir şehir. Gerideki yaklaşık 40 yıllık ihanetle uğraştığı için olması gereken yerde değil. İnşallah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve milletimizin desteğiyle bu aziz şehri her alanda çok daha iyiye, güzele taşıyacağız"

Haberler 25.10.2019 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, bin küçükba hayvan yetitiricisine krkm makinesi datt.

Güzelolu, Büyükehir Belediyesince yürütülen Krsal Kalknma Hamlesi projeleri kapsamnda, Belediye Kültür ve Kongre Merkezinde, 17 ilçeden Damzlk Koyun Keçi Birlii üyesi küçükba hayvan yetitiricileriyle bir araya geldi.

Buradaki konumasnda, her bir çiftçinin çabasyla ülkenin daha iyi bir gelecee gittiini belirten Güzelolu, çiftçileri destekleme ve güçledirmenin vazifeleri olduunu söyledi.

KIRSAL KALKINMA DESTE

Millete yönelik her türlü hizmete devletin bütün kurumlarnn katk sunma zorunluluu bulunduunu vurgulayan Güzelolu, Büyükehir Belediyesi de snrlar içerisindeki bütün vatandalarn ekonomik, sosyal ve her yönden kalknmasn salamak için vardr. Milletin her bir kuruu emanet olarak millet için harcanmak zorundadr. Emaneti aldmz günden bu yana bütün çabamz bu yöndedir. dedi.

Krsal Kalknma Hamlesi kapsamnda hayata geçirdikleri her projeyle üreticilerin kazanç orann artrmay ve onlar daha refah içinde bir yaama ulatrmay hedeflediklerini anlatan Güzelolu, unlar kaydetti:

KAYNAKLARIN KULLANIMI

Emanet olan bu milletin kaynaklar, millete hizmet için deil, bu millete hyanet için kullanld. Destek vererek kalknmay salamak deil, her kalknma hamlesinin önünde durmak ve engellemek için kullanld. Bugün Diyarbakr çok güçlü bir ehir. Gerideki yaklak 40 yllk bir ihanetle urat için olmas gereken yerde deil. nallah Cumhurbakanmzn liderliinde ve milletimizin desteiyle bu aziz ehri her alanda çok daha iyiye, güzele tayacaz.

Güzelolu, daha sonra, bin küçükba hayvan yetitiricisine krkm makinesi datt.

KELEBEK HASTASI çOCUKLAR

Ardndan Hasan Basri Güzelolu ve ei Aye Güzelolu, Belediye ile Gerçekler Dünyas Aratrma, Yardmlama ve Dayanma Derneince Gazi Kökü Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinlikte kelebek hastas çocuklarla bulutu. Güzelolu ve ei, yakndan ilgilendikleri çocuklarla sohbet etti.

Erbane ve müzik dinletisi ile yemek ikramnn yapld etkinliin sonunda Güzelolu, çocuklara hediyeler verdi.

Ana Sayfaya Git