Kırsal'a menfez köprü

Bağlar belediyesi kırsal mahallelerini unutmuyor. İki mahalleye menfez köprü yaparken, Alatosun mahallesinde ise Başkan beyoğlu, çiceklerle karşılandı.

Haberler 30.09.2019 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi krsal 2 mahalleye menfez köprü yapt.

Karacada yaknlarnda sel riski tayan yerleim birimlerindeki vatandan talebi üzerine balatt menfez köprü çalmalarn sürdüren Balar Belediyesi, Buyuransu ve Buçuktepe mahallerini menfez köprü ina etti.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilçe merkezinin yan sra krsal mahallerde de önemli hizmetler gerçekletirmek için youn çaba sarf ettiklerini söyledi.

KIRSALA KÖPRÜLER

Bu kapsamda 5 menfez köprü yapm için proje balattklarn ve bunlardan ikisini Buyuransu ve Buçuktepe mahallelerinde gerçekletirdiklerini dile getiren Beyolu, Dier 3 menfez köprüyü de en ksa zamanda gerçekletireceiz. Bizim için vatandamza verdiimiz sözleri yerine getirmek çok önemli. Sel riski olan ve her sene bu kabusu yaayan köylerimizin talebi üzerine bu sorunu çözme sözü vermitik.ki köyümüzün menfez köprüleri tamamland,vatandalarmz için hayrl olsun.

Buyuransu ve Buçuktepe mahalle sakinleri de köprü yapmndan duyduklar memnuniyeti dile getirdiler.

Öte yandan, Beyolu, Alatosun mahallesinde yaplan yol çalmalar denetledi. Mahalleliler tarafndan çiçekle karlanan Bakan Beyolu, yol çalmasnn k mevsimi gelmeden biteceini söyledi.

ALATOSUN MAHALLES

Mahallenin giriine yaplan hizmetlerden dolay teekkür pankart asan vatandalar Bakan Beyoluna çiçek verdi. Köy evinde kurulan yer sofrasnda vatandalarla birlikte yemek yedi. Ziyarette konuan Beyolu, öyle dedi:

Bizim hizmet anlaymzda siyasi ayrm yapmak yok. nsann yaad her yere hizmet götürmek en önemli hedefimizdir. Belediyecilikte rol modelimiz ve ilham kaynamz olan Sayn Cumhurbakanmz belediyeler siyaset deil hizmet yapsn diyor. Gönüllere girmemizi istiyor. Biz de bunu yapmaya gayret ediyoruz. nsann fikrine ve zikrine deil, insan olmasndan kaynaklanan haklarna bakyoruz. Bu esasla hiç bir ayrm yapmadan insann olduu her yere hizmet götürmeye çalyoruz. Bunda da inallah baarl olacaz. 2 yl gibi bir zamanda tüm köylerimize modern yollar ve asfalt çalmas yapmay planlyoruz. Diyarbakr için ans olan Valimiz Hasan Basri Güzelolunun Büyükehir Belediye Bakan olmas da Diyarbakr ve Balara yaplacak hizmetler için büyük anstr. Kendisi Balara önem veriyor ve bizlere her konuda destek oluyor. Biz millete efendi olmay deil, hizmetkar olmay iar edinmiiz.

Ana Sayfaya Git