Kabala’da yol sorunu çözülüyor

Mardin'in Artuklu İlçe Belediyesi, Kabala Mahallesi’nde 40 bin metrekare parke taşı döşeyerek, mahallenin yol problemini büyük ölçüde bitirdi.

Haberler 19.08.2018 - 11:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Artuklu Belediyesi, ilçe yollarnn de en iyi hale gelmesi için çalmalarn sürdürüyor. Belediye ekipleri, yaplan alt yap çalmalarnn akabinde bozulan yollara modern ve güzel bir hale getirirken mahallelerin ihtiyaçlarn da gözeten bir yapda planlamalarn gerçekletiriyor. Kabala Mahallesinin yollar içinde geni kapsaml çalma balad. Mahallede yaklak 40 bin metrekare parke ta döenerek yol sknts bitirilecek. Konu hakknda açklama yapan Artuklu Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili akir Öner Öztürk, yol konusunda ciddi çalmalar sürdürdüklerini belirterek,lçe merkezinde vatandalarmz ile sürekli hasbihal ediyor ve sorunlarn dinliyoruz. Bu dorultuda çözümler üretiyoruz. Beklenilen ve istenilen bir Artuklu hedefiyle tüm birimlerimiz sahada durmadan, yorulmadan çalyor. Önem verdiimiz konularn banda ise yollarmzn güzelletirilmesi yer alyor. Bu nedenle sokak ve mahallelerimizde hummal bir çalma yürütmekteyiz. Bu sebeple ilçemizin en youn nüfusa sahip mahallelerinden biri olan Kabala Mahallemizde geni çapl bir yol çalmas balattk diye konutu.

Kabalaya 40 bin metrekare parke

Öztürk, Kabala Mahallesine 40 bin metrekare parke döendiini söyledi. Öztürk, Mahallemizde, Karayollar Genel Müdürlüü ve Büyükehir Belediyemiz ana yol çalmasn geçtiimiz yl bitirmiti. imdi biz de mahallemizin tüm sokaklarnn yol sorununu bitirmek adna ihalemizi gerçekletirdik ve hemen gerekli admlar attk. Balayan çalmamz ksa sürede sonlandrarak Kabala halknn en büyük beklentilerinden birisini gerçekletirmi olacaz. Yaklak 40 bin metrekare parke ta döemesi yaparak Kabala Mahallemizin yol problemini bitirmeyi hedefliyoruz. Havalarn snmasn frsat bilerek yol çalmalarmz aralksz sürdüreceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git