Kabir ve mezarlık ziyaretlere hazır

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Kurban Bayramı öncesi kent merkezindeki mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışması başlatırken, Eğil ilçesinde de yer alan ve çok sayıda ziyaretçi ağırlayan peygamber kabirlerini de temizledi.

Haberler 30.07.2020 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi çevre Koruma ve Kontrol Daire Bakanl Temizlik ube Müdürlüü ekipleri, Kurban Bayram öncesi balatt mezarlk bakm ve temizlik çalmalarn sürdürüyor. Yeniköy Mezarlnda bakm ve temizlik çalmalarn tamamlayan ekipler, ehitlik, Mardinkap, çiftehavuzlar, Alipnar ile Süryani Kadim Mezarlnda çalmalarna devam ediyor. Mezarlklar içindeki yabani otlar keserek temizleyen ekipler, mezarlk alannda bulunan çöpleri toplayarak, tüm yollar temizleyecek. Ekipler temizlik çalmalarnn ardndan mezarlklarda haerelere kar ilaçlama yapacak.

EL TABAT PARKI TEMZLEND

Büyükehir Belediyesi çevre Koruma ve Kontrol Daire Bakanl Temizlik ube Müdürlüü, kent merkezinde sürdürülen mezarlk temizlik çalmalarnn yan sra Eilde yer alan ve çok sayda ziyaretçi arlayan peygamber kabirlerini de temizledi. Özellikle dini günlerdeki younluu göz önünde bulunduran çevre Koruma ve Kontrol Daire Bakanl, vatandalarn ziyaretlerini daha temiz ve hijyenik bir ortamda gerçekletirmesi için kalabalk bir ekip, araç ve ekipmanla peygamber kabirlerinin yer ald alan ve çevresindeki çöpleri kaldrd. Toplanan çöpler Büyükehir Belediyesi çöp Aktarma stasyonuna tanarak bertaraf edildi.

Ana Sayfaya Git