Kaçırılan kadın bulundu

Önü kesilen otobüsteki genç kadın darp edilerek kaçırıldı. Bakan Soylu, Kadriye Çavuş'un trafik ekiplerince kurtarıldığını ve şahısların gözaltına alındığını duyurdu.

Haberler 21.06.2019 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankara-Mersin seferini yapan bir yolcu otobüsünün önünü Aksarayda keserek zorla binen saldrganlar, Kadriye çavu adl genç kadn darp ederek kaçrd. çileri Bakan Süleyman Soylu, olayn haber alnmas üzerine yürütülen operasyonlar neticesinde çavuun bulunduunu ve üphelilerin yakalandn bildirdi.

OTOBÜS DURDURULUP KAçIRILDI

Bir turizm firmasnn Ankara-Mersin seferini yapan yolcu otobüsünde seyahat eden Kadriye çavu isimli genç bir kadn, önünü kestikleri otobüse binen bir grup erkek tarafndan dier yolcularn gözü önünde kaçrld. Olay, Aksaray Tuana Turistik Tesislerinde verilen molann hemen ardndan yaand. Verilen molann ardndan saat 16.00 sralarnda yeniden hareket eden otobüsün önü bir süre sonra 06 BFJ 470 plakal beyaz bir araç tarafnda kesildi.

ALE FERTLER YARDIM STED

Araçtan inen bir grup erkek, içerisinde girdikleri otobüsteki Kadriye çavuu araçtan indirmeye çalt. Direnen kadn saçlarndan tutup çekerek zorla otobüsten indiren saldrganlar, ardndan yerde sürükledikleri kadn kendilerine ait araca bindirdi. Dier yolcular tarafndan cep telefonu ile kayt altna alnan o anlar, sosyal medyada paylald.Görüntülerde çavuun zorla araçtan indirilmeye çalt anlarda dier yolculara polise haber vermeleri konusunda yardm istedii görülüyor.

BAKAN SOYLU KADIN BULUNDU

Buarada, çileri Bakan Süleyman Soylu, sosyal paylam sitesi Twitter hesabndan yapt açklamada, Trafik ve asayi birimlerimiz tarafndan araca el konulmu, ahslar yakalanmtr. Kadriye ç., Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü yetkilileri ve emniyet güçlerimizin korumasndadr dedi.

Ana Sayfaya Git