Kadın muhtar adayları birbirleri için oy istedi

Batman'da, 31 Mart'taki yerel seçimlerde muhtar adayı olan 25 kadın, çarşı pazar dolaşıp, birbirlerine ait broşürleri dağıtarak, seçmenden oy istedi.

Haberler 08.03.2019 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BATMAN - Batmanda, 8 Mart Dünya Kadnlar Günü dolaysyla bir araya gelen 25 kadn muhtar aday, birbirlerine ait broürleri datarak seçmenden oy istedi.

31 Marttaki yerel seçimlerde muhtar aday olan, mahallelerine en iyi hizmeti verme vaadiyle çalmalarn sürdüren muhtar aday 25 kadn, 8 Mart Dünya Kadnlar Günü dolaysyla bir otelde bir araya geldi.

Seçim yarn brakp evlerinde hazrlayp getirdikleri pastalarla birbirlerini arlayan kadnlar, çay içip sohbet etti.

Kadnlar daha sonra sokak sokak gezip, çar pazar dolaarak birbirlerine ait broürleri datt, seçmenden bu kez birbirleri için oy istedi.

Kadnlar gösterdikleri dayanmayla örnek oldu.

Birbirlerinin broürlerini dattlar

Kardelen Mahallesi muhtar aday Raife Beyaz, yapt açklamada, ilk sakinlerinden olmas nedeniyle yaad mahallenin sorunlarn da iyi bildiini söyledi.

Daha temiz ve sorunsuz bir mahalle için ben de varm. diyen, Beyaz, mahallesinde kadn odakl projeleri hayata geçirmek istediini belirtti.

Beyaz, broürlerin altna telefon numarasn yazdn, bunun da samimiyetin bir göstergesi olduunu aktard.

Erkeklerden de destek istiyoruz

Gültepe Mahallesi muhtar aday Ebru Yayav, mahalledeki sorunlarn çözümü için aday olduunu dile getirdi.

Yayav, Kadnlardan olduu gibi erkeklerden de destek istiyorum. Mahallemizin birçok sknts var. Pazar eksikliini gidereceim, kadn kompleksleri kazandracam. Azalarmla eksiklerin giderilmesi için çalacam. ifadelerini kulland.

Mahallelerinde çocuk park ve yeil alan bulunmadn anlatan Salk Mahallesi muhtar aday Fatma Türkan da seçilmesi halinde bu eksiklerin giderilmesine yönelik çalacan belirtti.

Türkan, gerek Valilik gerekse de belediye ile sürekli iletiim halinde olacan dile getirerek, 17 bin nüfuslu 5 bin 742 seçmeni olan bir mahallemiz var. Hala çocuklarmz götürebileceimiz bir parkmzn olmamas, yeil bir alanmzn, taziye evimizin olmamas, yollarmzn köstebek yuvas gibi olmas, sokak lambalarmzn yanmamas, bütün bu sorunlarn çözümü için aday oldum. eklinde konutu.

Kendisi gibi aday olan kadnlar tebrik eden irinevler Mahallesi muhtar aday enay çiftçi ise seçildii takdirde mahallesine yönelik talepleri yerine getirmek, eksiklikleri gidermek için hizmet sunacan kaydetti.

Ana Sayfaya Git